Jann Products

Cosmetica

Jann Products is een prachtig bedrijf in cosmetica, door rasondernemer Jan van der Vegt opgericht in 1997. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve parfums en giftsets. Jann Products biedt een breed assortiment van kwalitatieve hoogwaardige en betaalbare parfums en giftsets van diverse merken.

Het bedrijf heeft focus op zowel de Nederlandse als de Belgische markt, maar kijkt ook verder. Vanaf 2006 zijn zij officieel distribiteur van het mooie label La Rive. Ook de exclusieve rechten om de merken Shirley May, Alta Moda, Entity, Bi-Es en Sterling in Nederland te verkopen heeft Jann Products in handen.

Met trots presenteert het bedrijf haar exclusieve assortiment, dat uniek is in Nederland en daarbuiten! Door de persoonlijke benadering ontstaat er een nauwe band en een goed contact met de klanten. Met een gemotiveerd team zorgt Jann Products voor korte lijnen met onze klanten en leveranciers.

Parfums en giftsets

Jann Products heeft door de jaren heen ruime ervaring opgedaan met de verkoop van heerlijke parfums, giftsets en fijne badproducten. Met het uitgebreide assortiment en deze ervaring weet het bedrijf wat de markt van hun vraagt. Jan van der Vegt daarover: ‘Meedenken met klanten en bieden een wisselend en exclusief assortiment parfums en giftsets, dat is waar het bedrijf voor staat’. Jann Products beschikt over een assortiment met op zichzelf staande geuren en giftsets.

Een wereld van mogelijkheden

Inspelen en anticiperen op veranderingen in de markt, focus op de inkoop van nieuwe producten en goede communicatie met de klant zorgen voor een optimale service. De mogelijkheid bieden om een eigen label te voeren met exclusieve giftsets of geuren in elk gewenst design dat aan de wensen van de individuele klant voldoet. Samen met de klant bekijkt Jann Products alle mogelijkheden en ideeën. Het bedrijf voert desgewenst een volledig winkelconcept door.

Business-to-business

De producten bevinden zich in het lagere prijssegment en worden zowel verkocht in de betere parfumeriewinkels als in het lagere winkelsegment. Door de grote verscheidenheid in geuren, merken en uitstraling van onze producten is deze aanpak mogelijk.

Export landen

Belgie | Oostenrijk | Italie | Duitsland

Ceo

Jann Products | Jan van der Vegt