Leverancier van raambekleding

JEWEL Railsystems & Lightcontrol

Leverancier van raambekleding

Sinds 1998 is JEWEL Railsystems & Lightcontrol actief als leverancier van raambekleding producten voor de projectmarkt. In het assortiment zitten producten zoals: railsystemen, binnen- en buitenzonwering, raamfolies, gordijnstoffen, vitrages en technische stoffen. Deze producten worden in heel Nederland en daar buiten afgezet onder eigen merknaam in nauwe samenwerking met de professionele projectinrichter. Bij Jewel werken 13 mensen in vaste dienst met een grote flexibele schil er om heen.

De producten worden voornamelijk toegepast in de gezondheidszorg bij ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen en in de utiliteitsbouw bij kantoren, scholen en openbare gebouwen. JEWEL neemt haar klanten het gehele traject uit handen Dit start bij de projectontwerpen en advisering m.b.t. de gebruik van de diverse producten. Het assortiment is breed en ook zeer diep. Eigenlijk is alles wat je qua raambekleding kunt bedenken, door JEWEL wel te leveren. Dit geldt ook voor de stoffen, elk design of type stof is te leveren. Gaat het om extra brandvertragend of antibacterieel, JEWEL levert het. Na inmeten van de te bekleden raamoppervlakte, door onze projectadviseurs, worden de raamdecoraties zelf, of via gespecialiseerde partners, op maat gefabriceerd en geleverd. Het eigen montageteam zorgt voor montage terplekke.

Marktleider bij de zorg

Een bijzondere positie heeft Jewel verworven bij de zorg. JEWEL is marktleider bij het leveren van railsystemen en bijbehorende antibacteriële stoffen aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Deze worden veel gebruikt bij creatie van privacy rondom ziekenhuisbedden. Relatief nieuw in het assortiment zijn gerecyclede stoffen en producten waarbij alle plastic afkomstig is van PET-flessen.

Unieke samenwerking met de projectinrichters

JEWEL hecht veel waarde aan een nauwe samenwerking met de professionele projectinrichters. In Nederland zijn dit er ongeveer 400. Met 40% hiervan werkt Jewel nauw samen. Dit heeft betrekking op het commerciële traject (alles verloopt via de projectinrichters) als ook met de uitvoering. De relaties zijn zeer hecht, reden waarom JEWEL geen acquisitie hoeft te plegen. Door absolute klantenfocus, investeren in de relatie volstaat meegroeien met de klant om tot dubbelcijferige groei te komen.

Export landen

België | Duitsland | Denemarken | Zwitserland | Oostenrijk | Spanje | Curaçao | Suriname

Ceo

JEWEL Railsystems & Lightcontrol | Jan Schut