Transportbedrijf

J&J Verskoeriers

Transportbedrijf

In 2008 is J&J Verskoeriers opgericht door Jan en José Overmars. Jan had zijn hele werkzame leven in diverse functies in de logistiek gewerkt en hij zag een gat in de markt voor geconditioneerd sneltransport. Ondanks dat de economische crisis direct na de start uitbrak is het bedrijf sindsdien hard gegroeid. In 2021 is J&J Verskoeriers verhuisd naar een veel grotere locatie aan de Leigraaf 51 in Twello.

Gekoeld en vriestransport

Het wagenpark bestaat uit twintig transporteenheden die uiteen lopen van een Caddybus tot een grote truck. Het klantenbestand is groot en divers. Voor veel transporteurs en foodbedrijven in een straal van dertig kilometer rondom het bedrijf verricht J&J Snel transport. Jan Overmars: “veel van de transportbedrijven in de regio waarvoor we rijden vervoeren versproducten. Voor nabestellingen die snel terplekke moeten zijn of spoedklussen om te voorkomen dat winkels lege schappen krijgen worden wij vak ingeschakeld. Dit gebeurd ook bij vrachtwagens met pech onderweg of soms recall acties die we uitvoeren. We genieten een goede reputatie in de foodlogistics. Onze klanten kunnen er van op aan dat met één telefoontje wij het snel regelen. Met een uur zijn wij vaak al terplekke en rijden we vanaf de klant als het moet heel Europa door”.

Gevaarlijke stoffen

Naast de foodsector is de chemiesector ook een belangrijk klantensegment. J&J Verskoeriers voldoet aan alle wettelijke eisen, gesteld aan het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR). De bussen zijn uitgerust met een complete ADR-set, zoals oranje borden, brandblussers en speciale kleding. Alle chauffeurs zijn opgeleid en in het bezit van het ADR-certificaat. Ook komt het uitvoeren van regulier koeriers werk vaak voor. Zo worden machine-onderdelen door heel Europa vervoerd om productielijnen weer snel in bedrijf te krijgen/

Weblogistics

Een relatief nieuw bedrijfsonderdeel is weblogistics. Voor diverse foodbedrijven worden in Oost-Nederland door J&J Verskoeriers bestellingen aan bedrijven en consumenten van koel- en vriesproducten uitgereden. Deze dienst groeit snel in omvang en is een mooie aanvulling op het reguliere koerierswerk.

Export landen

Benelux | Duitsland | Frankrijk

Minder frequent | Rest van Europa

Ceo

J&J Verskoeriers | Jan en José Overmars