Advocatenkantoor

JPR Advocaten

Advocatenkantoor

JPR Advocaten is een eigenzinnig professioneel full service advocatenkantoor, met twee vestigingen in Deventer en Doetinchem. In Zutphen is een bezoeklocatie, zodat cliënten op afspraak met hun advocaat kunnen overleggen. In het full service advocatenkantoor JPR heeft ieder haar/zijn specialiteit binnen Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht, Arbeidsrecht, Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht, Familierecht en Internationaalrecht.

JPR, een prachtig bedrijf, dat voor de komende drie jaar Pascal Hulsegge -advocaat- als voorzitter heeft van haar bestuur. Een vrouw, die advocaat is in hart en nieren. “Een prachtige baan en iedere dag nieuwe kansen, waar ik dagelijks van leer”. Pascal, die samenwerking zoekt met en binnen het bedrijfsleven. Een netwerker die vol enthousiasme leeft voor én met de mensen.

Samenwerken is elkaar versterken
Samenwerken is een vanzelfsprekendheid binnen de vestigingen in Nederland, maar ook met het advocatenkantoor Alpmann Fröhlich Rechtsanwälte uit onder meer Münster. Dit Duitse advocaten- en notariskantoor heeft ongeveer dezelfde grootte en mentaliteit als JPR. Met deze samenwerking kunnen grensoverschrijdende zaken op een adequate wijze worden behandeld. Bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict waar de werknemer in Duitsland woont en in Nederland werkt, maar ook bij fusies en overnames. Deze associatie leidt tot groei en een verdubbeling van de buitenlandse omzet. De aantrekking van de economie laat eveneens een omzetgroei zien. De stap voor bedrijven wordt verkleind en een advocaat wordt sneller geraadpleegd om een bedrijf van advies te voorzien.

Internationaal netwerk
Internationaal wordt samengewerkt met de International Practice Group (IPG). IPG brengt 110 advocatenkantoren uit de hele wereld samen om hun internationale klanten een wereldwijd dekkend juridisch netwerk te bieden. Een mooi voorbeeld is een Nederlandse cliënt van JPR die wereldwijd opereert als toeleverancier voor de auto-industrie. JPR heeft via het netwerk adviezen gevraagd naar de specifieke toepassingsproblemen van het patent van cliënt in met name de Aziatische landen en dit tot een praktisch advies aan de cliënt gepresenteerd. Ook is de cliënt in contact gebracht met een Amerikaanse advocaat, deze advocaat heeft voor onze cliënt een vestiging in de VS opgezet (oprichten rechtspersoon, arbeidsovereenkomst personeel et cetera). Later heeft dezelfde cliënt in Spanje en Italië procedures gevoerd, bijgestaan door advocatenkantoren uit het IPG netwerk.

 

Export landen

Duitsland | Frankrijk | Verenigd Koninkrijk | Verenigde Staten | Zwitserland

Contact

Ceo

JPR Advocaten | Pascal Hulsegge