Online Marketing Bedrijf

KGOM

Online Marketing Bedrijf

Een bureau dat haar specialisme: online marketing, als een van de eerste bureaus deelde met de wereld door het inrichten van verschillende online cursussen. Met de KGOM academy zijn cursussen op het gebied van online marketing, adverteren, conversie en zoekmachine optimalisatie beschikbaar.

De kennis en het specialisme van de eigenaren Karel Geenen en Henk Jan Dulon Barre leidde in 2006 tot de start van een eigen bedrijf. Vanaf 2015 is Hanno Buiten directeur van KGOM. B2B en B2C klanten voorzien van de juiste content, zodat de klanten hun online campagnes optimaal kunnen inzetten en de conversies behalen die zij wensen. Ofwel meer omzet dus meer winst.

De expertise van het bedrijf leidt tot nieuwe inzichten in een snel veranderende internet wereld. Steeds de vinger aan de pols houden. Innoveren en kunnen inspelen op de nieuwe ontwikkelingen van het internet zijn doelen die KGOM dagelijks ten uitvoer brengt. Klantvragen beantwoorden en vooral haar klanten begeleiden om (meer) zichtbaar en vindbaar te zijn online.

Audit – Plan – Execute
Met het model Audit – Plan – Execute wordt in 180 dagen een plan uitgevoerd voor een klant. In de audit fase worden verschillende analyses uitgevoerd door de klant te bevragen over haar website, de doelgroep(en) en de data die ze willen verzamelen. Ook wordt een ‘customer journey’ in beeld gebracht. Bedrijfsdoelstellingen worden op deze wijze zichtbaar gemaakt. De Plan fase wordt gebruikt voor de doelstellingen die de klant wil behalen voorzien van de KPI’s. Een uitgebreid plan waarin de bedrijfstellingen worden verdeeld in overzichtelijke stappen.
In de Excute fase worden de doelstellingen en KPI’s geïntegreerd door de opeenvolgende stappen: See – Think – Do – Care, zoals Google die ook hanteert. En natuurlijk houdt KGOM een vinger aan de pols om de klant te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen.

De online aanpak heeft inmiddels ook haar vruchten afgeworpen in België, meer specifiek Vlaanderen, waar diverse klanten door KGOM worden bediend. Dit Nederlandstalig gebied sluit goed aan bij de doelstellingen die KGOM hanteert. Een Vlaamse markt die in ontwikkeling is en waar KGOM haar activiteiten ziet groeien.

Export landen

België

bookings & management

Ceo

KGOM | Karel Geenen – Hanno Buiten