Klanksmederij

Klareson

Klanksmederij

Alles heeft klank, ritme, beweging. Carla Thierry ontwikkelt en creëert in de Klareson klanksmederij, haar werkplaats sinds 2007 klankkunst, klankinstallaties en klinkende producten. Zij schenkt hiermee op fijnzinnige wijze aandacht aan de helende werking die klank, ritme en beweging in het leven hebben. De ambachtelijke bewerking en het individuele afstemmen van de klank maakt iedere creatie eenmalig. Het gaat bij alles om natuurlijke pure klanken.

De producten vinden via haar netwerk, ervaarconcerten of kunstmarkten hun weg naar de gebruiker.

Gezonde ontwikkeling, vrijheid en autonomie
Tientallen jaren was Carla werkzaam als fysiotherapeut. Het stimuleren van bewegingsontwikkeling, gezondheid en zelfherstellend vermogen stond in haar aanbod centraal.
Nadat zij in aanraking kwam met het bedrijfsconcept van Beyuna, zag ze mogelijkheden op deze wijze verder haar bijdrage te leveren aan de gezondheid, het welzijn en het financiële welzijn van haarzelf en van anderen. Beyuna, het eerste Nederlandse netwerkmarketing bedrijf is een snelgroeiend jong bedrijf in de wellness- en gezondheidsbranche.
Sinds 2014 is zij onafhankelijk distributeur en als tevreden gebruiker van de producten, vergroot zij nationaal en internationaal de bekendheid van dit bedrijfsconcept.
Carla: “Het mooie is dat ik mensen iets te bieden heb. Namelijk hoogwaardige producten die iedereen zou willen gebruiken en een eerlijk verdienmodel. Wat wil je nog meer? Samenwerken met collega’s die je zelf kiest. Ieder is zelfstandig en zelf verantwoordelijk. We delen kennis, groeien en ontwikkelen ons persoonlijk en verdienen geld. Op deze wijze zorgen we voor het welzijn, het welbevinden en de gezondheid van onszelf als ondernemers, ZZP-ers of particulieren. Het ondernemen met een groep mensen met allemaal andere achtergronden is heel verrijkend. Mijn wereld is er echt groter door geworden. Dat is ondernemen!” Carla is altijd op zoek naar leuke, enthousiaste collega’s. Juist in de huidige tijd waar mensen een inkomen zoeken en zich zorgen maken over hun pensioen biedt dit een unieke kans.

Carla ziet internationale marktkansen
Ze wil graag met beide bedrijven klinkend en vitaal verder uitbreiden naar Duitsland, Zwitserland en Ierland. Daar ervaart zij inspirerende opvattingen over gezondheid en muziek.

Export landen

Duitsland | Zwitserland

Ceo

Klareson | Carla Thierry