Krimpverpakkingen

Krehalon

Krimpverpakkingen

Krehalon produceert een reeks van hoogwaardige barrière krimpverpakkingen, speciaal ontworpen voor vers vlees en vleeswaren, kaas, vis, gevogelte, wild en pizza. Al de krimpverpakkingen zijn gebaseerd op technologieën die in eigen huis zijn ontworpen. In het bijzonder ML40 een krimpverpakking die een unieke combinatie van gas- en vochtbarrière heeft. Krehalon is een van de grotere spelers op de markt van krimpverpakkingen. Het bedrijf heeft vestigingen in Engeland, België en Frankrijk. In totaal werken hier 260 man waarvan 200 in Deventer. Daarnaast zijn er zusterbedrijven in Australië, Noord-Amerika en Vietnam.

Krimpverpakking
De kracht van de krimpverpakkingen is dat het in minimale diktes perforatiebestendig is en over een hoge glans en helderheid beschikt. Met deze verpakkingen voor levensmiddelen wordt de houdbaarheid van het verpakte product verlengd en daarmee bederf opgeschort. Een mooi voorbeeld van houdbaarheid is een leverworst. Wanneer de worst uit de verpakking wordt gehaald, is uitdroging en verkleuring snel zichtbaar, in de verpakking blijft het product (mits gekoeld) lang houdbaar.
De krimpfolies zijn te bedrukken voor commerciële dan wel informatieve doeleinden.

Samenwerken met de klant
Krehalon produceert films voor volledig geautomatiseerde en efficiënte verpakkingssystemen zoals FormShrink en FloVac en biedt daarmee een hoge productiviteit, verminderde arbeidskosten en een veel lager uitvalpercentage. Met twee ingerichte verpakkingslijnen wordt de klant in een opstartfase begeleid voor het in- en verpakken van zijn (nieuwe) product. Op deze wijze kunnen verschillende folies worden getest. Met de technische knowhow van Krehalon wordt haarfijn aangegeven, hoe de verpakking moet verlopen en aansluiten om het product. Welke folie het beste past bij het product en waarmee de klant rekening kan houden in het verpakkingsproces. Samenwerken met een klant zodat het beste verpakkingsfolie wordt geleverd.

Exportambitie
Een bijzondere exportprestatie is de groei in Oceanië en Rusland welke naar volle tevredenheid verloopt. Met de ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie kan Krehalon de komende jaren bijdragen aan een groei van tientallen procenten in omzet.

Export landen

Wereldwijd

Ceo

Krehalon | Willem Dollekamp