Ondersteuning ondernemers

Lammers Support Group

Ondersteuning ondernemers

Apeldoorner Johan Lammers was een meer dan succesvolle verkoper van personen- en bedrijfswagens bij een Fiat dealer in Veenendaal. Bij de importeur van toen nog Daewoo (thans Chevrolet) begeleidde hij vervolgens autodealers in de groei van goed naar geweldig en als ondernemer bouwde hij een autodealer-holding op met 120 medewerkers. Na dit verkocht te hebben besloot hij in 2016 om bedrijven en organisaties te helpen om net zo succesvol te worden.

Ontwikkel de wauw-factor!

Johan Lammers: “ik zie dat veel directeuren te weinig tijd vrij maken voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Te veel ondernemers worden geleefd door de agenda en dat is zonde. De oplossing is niet nog harder werken maar het ontwikkelen van de “Wauw-factor” bij je klanten en personeel”. Maak van je klanten en personeelsleden ambassadeurs of nog beter fans! Hiervoor heeft Johan een scala aan tools voor ontwikkeld uiteenlopend van coaching, workshops, trainingen, events, reizen tot een zelf geschreven boek over gastheerschap en sales in optima forma.

Reizen

Johan krijgt vaak van zijn klanten vaak terug dat hij niet alleen de wauw-factor preekt maar spreekt vanuit een eigen ervaring als ondernemer en dat spreekt aan. Reden waarom uit evaluaties van trainingen het waarderingscijfer altijd zit tussen de acht en de tien. Om zelf ook het goede voorbeeld te geven zet Johan graag een stap extra. Ongeveer tien keer per jaar organiseert Johan zijn trainingen in combinatie met reizen naar bijzondere plekken om daar om bijzondere dingen met elkaar te doen. Hierbij moet je denken aan: rally rijden op gletsjers in IJsland, op safari en ballonvaren in Botswana / Namibië tot honde sleetochten in winters Zweden. De combinatie van unieke plek, uniek ervaring en training maakt dat de geboden stof veel beter bekijft. Ondernemers komen vaak herboren terug op de zaak en dat merken personeel en klanten direct.

Tien minuten training

Eén van zijn vaste reisbestemmingen is een bezoek aan de Autobeurs NADA in Amerika. Tijdens deze reis worden ook dealers bezocht, daar viel het Johan op dat men elke werkdag daar start met een korte verkooptraining van tien minuten. Door dit dagelijks te doen beklijft de oefenstof het best. Hierdoor geïnspireerd ontwikkelde Johan een E-learning programma van tien minuten voor veertig dagen lang. Hiermee lopen nu pilots en de eerste reacties zijn zeer veelbelovend.

Export landen

België | Italië | IJsland | Turkije | Portugal | UK | Japan | USA | Duitsland

Ceo

Lammers Support Group | Johan Lammer