Personeelsbemiddeling

Larex

Personeelsbemiddeling

Larex Personeelsbemiddeling maakt deel uit van DIT Holding. Andere merken binnen onze holding zijn: DIT Personeel en Persolvo. Gezamenlijk hebben zij 17 vestigingen in Nederland. De hoofdvestiging van DIT Holding zit in Waardenburg, de hoofdvestiging van Larex zit in Deventer.

Larex levert flexibel vakpersoneel voor de sectoren Techniek – Bouw – Metaal en de Schildersbranche. Larex begeleidt haar vaktalenten intensief en besteedt veel aandacht aan de kennisoverdracht over het werken in Nederland. Daarbij komen onderwerpen als veiligheid op de werkplek, de werkzaamheden, verzekeringen en de huisvesting aan bod. Onder andere de VCU, SNF en SNA certificering benadrukken de zorg voor de Larex medewerkers.
Bekende referenties van Larex zijn: ENGIE, Unica, Breman, BAM en dichter bij huis Schildersbedrijf Wolters. Larex is lid van de NBBU brancheorganisatie.

Via intensieve campagnes komen de buitenlandse vaktalenten bij Larex Personeelsbemiddeling. Larex is actief in Duitsland – Polen – Slowakije – Tsjechië – Hongarije – Roemenië – Spanje en uiteraard in Nederland.
Larex verzorgt training, materialen, vervoer, gecertificeerde huisvesting en salarisafhandeling zodat we altijd deskundige, betrouwbare en flexibele vaktalenten beschikbaar hebben voor uw projecten in Nederland. Uniek zijn onze 7 vakgaranties:
1. Veiligheid altijd op 1
2. Specialist in uw branche en vakgebied
3. Landelijke dekking en toch lokaal actief
4. Werving in binnen- en buitenland
5. Altijd in lijn met wet- en regelgeving
6. Gekwalificeerde vaktalenten
7. Uitgerust met juist materiaal

“Flexibiliteit – capaciteit – continuïteit – zekerheid. Dát is wat wij leveren. Wij brengen bezetting op de gewenste sterkte, met heldere garanties! 100% voor vaktalent, daar staat Larex voor!”

Export landen

Duitsland | Polen | Slowakije | Tsjechië | Hongarije | Roemenië | Spanje

Ceo

Larex | Rinus Wittenberg