LeRine

Koffie

LeRine is ontstaan uit liefde voor koffie. Isabelle van der Horst begon in 2021 met het trainen van koffieliefhebbers en (professionele) barista’s, zodat meer mensen kunnen genieten van het allerbeste kopje koffie. Isabelle merkte dat veel mensen alleen koffie drinken om even een energieboost te krijgen, maar het kan veel meer zijn dan dat. Koffie bestaat namelijk uit vele verschillende smaken, die vaak niet naar voren komen. Met een workshop van LeRine leer je onder andere deze smaken herkennen en proef je koffie zoals het bedoeld is.

In het afgelopen jaar is LeRine enorm gegroeid. Naast een uitgebreid blogplatform met veel informatie voor de (thuis)barista, heeft LeRine ook de mogelijkheid om met een eigen koffietruck en koffiekar op pad te gaan om koffie op locatie te schenken. De inhouse opgeleide barista’s voorzien jou met liefde van de lekkerste koffie op beurzen, bedrijfsopeningen en feesten. Naast koffie is er ook verse biologische thee, chai en chocolademelk verkrijgbaar. Alles van Nederlandse – en het liefst ook lokale – ondernemers.

Kwaliteit staat bij LeRine hoog in het vaandel. Ze gebruiken dan ook uitsluitend eigen versgebrande koffiebonen uit Guatemala, gebrand door een lokale koffiebranderij. Een toegankelijke boon met tonen van chocolade, karamel en hazelnoot, ook heel geschikt voor thuisgebruik.

Nieuwsgierig geworden naar wat LeRine voor jou kan betekenen? Kom dan vooral eens bij ons langs. De koffie staat natuurlijk klaar!

Export landen

België | Duitsland 

Ceo

LeRine | Isabelle van der Horst