Interieurarchitecten

Linda Pol

Interieurarchitecten

Linda Pol is klassiek geschoold als interieurarchitect aan de Kunstacademie Artez, Kampen. Jarenlang werkte zij voor een Nederlands interieurbouwbedrijf aan (inter)nationale opdrachten. Sinds 2011 werkt zij zelfstandig onder haar eigen naam: Studio Linda Pol. Inmiddels werkt ze in met een klein team vanuit Wilp aan (inter)nationale projecten.

Vanuit haar ontwerpstudio in Wilp ontwerpt Linda Pol interieurs voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De studio werkt kleinschalig met een persoonlijke benadering. Elk project wordt weer opnieuw bedacht vanuit de behoefte van de opdrachtgever, maar waarbij altijd wordt gestreefd naar een compleet nieuwe en verrassende invalshoek. Linda maakt graag grote gebaren in het interieur, en met een spannende combinatie van kleuren en materialen geeft zij de ruimte een eigen identiteit en elegantie. De stijl is high end, luxueus, contrastrijk, met een oog voor detail.

Linda Pol denkt graag al mee voor de bouwfase om zo het meest optimale uit de ruimte te halen, daarbij maakt zij graag de complete voorstellen, wat gaat van conceptueel design, tot ruimtelijke impressies, technisch tekenwerk, lichtplannen, 3D-animaties, kleur en materiaalvoorstellen, en styling. Indien gewenst stelt zij naar behoefte van het project een team samen vanuit verschillende disciplines. Linda: “ik verdiep me graag zeer diep in het verhaal en de wensen van de klanten en vertaal dit in ontwerpen die verrassen. Vaak is dit ook niet waar ze om gevraagd hebben, de kunst is de eigen verwachtingen van de klant te overtreffen”.

Dit overtreffen lukt goed. Sinds de start van haar bedrijf heeft ze continue opdrachten gehad. Dit varieert van woningen door heel Nederland en soms het buitenland. Ook werkt ze veel aan diverse hospitality projecten; restaurant, hotels, en wellness resorts. Zo heeft ze voor Quality Wellnessresorts verschillende interieurs getekend voor de vier vestigingen van de Wellness groep. De laatste klus was het interieurontwerp één van de grootste resorts van Nederland.: Thermen Berendonck. Onder het thema duizend en één nacht, zijn interieurs ontworpen voor alle onderdelen van het complex.

De kracht van Linda en haar team zit niet alleen in de ontwerpfase samen met de klant, maar ook in de uitvoering. Door haar jarenlange ervaring weet zij precies hoe haar ontwerpen ook kwalitatief geproduceerd kunnen worden. Dit is belangrijk bij de uitvoering. Klanten huren haar ook graag in om de uitvoering tot en met de oplevering te begeleiden.

Export landen

België | Incidenteel andere landen

Ceo

Linda Pol Interieurarchitecten | Linda Pol