Koel- en vriestransport

LogistiCCare

Koel- en vriestransport

LogistiCCare is een onderneming uit Twello gespecialiseerd in het koel- en vriestransport.

In 1999 startten Martin en Anne-Marie Bronsvoort de onderneming vanuit jarenlange logistieke ervaring en kennis op het gebied van douane-afhandelingen. Eén van de belangrijkste werkzaamheden bestond uit het verzorgen van nationale en internationale transporten als intermediair.

LogistiCCare had als een van de eerste bedrijven in Nederland destijds een bestelwagen laten bouwen welke tot -30°C producten bevroren kon vervoeren. Hiermee werden o.a. medicijnen vervoerd naar ziekenhuizen in Noord- en West Europa.

“Door het zien rijden en het aanbieden van deze bestelwagen binnen ons netwerk, dienden zich al snel nieuwe klanten aan en groeide het bedrijf in de loop der jaren uit tot een allround familiebedrijf. Hierbij is de focus steeds meer verlegd naar het maken van een op maat gemaakt logistiek totaalpakket voor onze klanten. Daarnaast beschikken wij altijd over realtime (temperatuur) data van onze voertuigen.”

Het bedrijf is ISO 22000:2018 gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Inmiddels heeft zoon Marnix de dagelijkse leiding overgenomen van Martin en samen met Anne-Marie én al hun medewerkers zetten zij de dienstverlening voort in het nieuwe pand aan de Weteringstraat in Twello.

Op deze locatie zijn voldoende uitbreidingsmogelijkheden, daarbij horen ook nieuwe activiteiten zoals het aanbieden van (koel/vries) warehousing en overslag.

Maatwerk

Vanaf het begin heeft het bedrijf puur maatwerk geleverd met altijd als uitgangspunten voor de dienstverlening drie speerpunten die fundamenteel zijn: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Enkele grote voedingsproducenten uit de regio behoren tot het vaste klantenbestand, maar ook bedrijven elders uit het land waarbij hoofdzakelijk de visie ligt op transport binnen de Benelux en Duitsland.

De komende jaren zal LogistiCCare zich nog verder gaan richten op verduurzaming. Buiten al een modern en schoon wagenpark, start het bedrijf met een pilot met een elektrische bestelwagen en zonnepanelen op het dak.

Export landen

België | Duitsland

Ceo

LogistiCCare | Anne-Marie en Marnix Bronsvoort