Signing Bureau

M2uur

Signing Bureau

Wat een prachtig bedrijf is M2uur! Werkelijk een samenklontering van creativiteit en technisch vernuft. Waar twee werelden elkaar ontmoeten. En dat allemaal in het zich razendsnel ontwikkelende Havenkwartier in Deventer.

M2uur is het bedrijf van Freekje Vervoord; haar achtergrond ligt in vormgeving, communicatie en bedrijfseconomie, voor deze tak van sport een ideale combinatie.

Een werkelijk uniek bedrijf

M2uur bv is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van wand- en gevelbekleding met een unieke print. Het totale realisatietraject waar M2uur bv zich op richt, omvat alle denkbare werkzaamheden: materiaalonderzoek, prijs- en conceptvorming, ontwerp, technische en creatieve opmaak, productie, montage, kwaliteitscontrole en begeleiding in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Freekje omschrijft haar activiteiten op een prachtige manier: ‘Identiteit illustreren door middel van toegepaste kunst’. Hiermee geeft ze aan, dat wand- en gevelbekleding een duidelijke rol kan spelen bij de herkenbaarheid van het bedrijf achter de gevel. Het geeft kleur aan de visie en missie, het hart van het bedrijf, van de organisatie.

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde ligt in de combinatie van bouwtechnische kennis plus de feeling met architectuur en kunst. Een kleine, maar interessante niche!

De kennis binnen het bedrijf en de unieke manier van samenwerking met kunstenaars heeft ertoe geleid, dat een samenwerking met het Noorse gevelbekledingsbedrijf Steni Vision is ontstaan. Voor de Vision Line van Steni heeft M2uur een nieuwe collectie met acht prachtige designs ontwikkeld. De designs zijn compleet digitaal gebouwd middels scripting. Daarnaast is M2uur verantwoordelijk voor alle prepress werkzaamheden behorende bij projecten waarbij gevelprint wordt aangepast.

Invidu™

Onder het designerslabel Invidu™ ontwikkelt M2uur haar digitale designs, die architecten onbeperkte vrijheid van ontwerpen biedt. Revolutionair aan de nieuwe collectie prints is dat de beelden geheel digitaal worden opgebouwd. De in eigen beheer ontwikkelde scripts stellen M2uur in staat om elke gevel of binnenwand van unieke designs te voorzien. Hierdoor wordt een naadloze aansluiting gecreëerd en behoren zichtbaar repeterende panelen tot het verleden. Zo ontstaat maximale beeldoptimalisatie en een product van hoogstaande kwaliteit, dat zijn weg vindt in binnen- en buitenland.

Export landen

Architectenbureaus in | Belgie | Zweden | Noorwegen | Denemarken | Finland |

Duitsland op het verlanglijstje

Ceo

M2uur | Freekje Vervoord