Ministry of Beauty

Cosmetica

Ministry of Beauty, kortweg MOB, werd in 1995 opgericht als kappersgroothandel. Hier kon de kapper zijn benodigdheden halen voor in de salon. Al snel werd het bedrijf distributeur voor veschillende cosmetica merken en producent van het eigen merk KIS Haircare. Vanaf dat moment ging het snel. Inmiddels is MOB uitgegroeid tot een grote speler in de professionele haar- en huidverzorgingsbranche met bijna 70 medewerkers.

KIS Haircare

KIS Haircare is het eigen haarverzorgingsmerk van Ministry of Beauty en wordt gedistribueerd in meer dan 16 landen.

Dat het altijd beter kan, bewijst het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS brengt nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System. De gewonnen prijs Dutch Beauty Award 2020 voor de productlijn Royal KIS in de categorie Best Salonbehandeling Haar, onderstreept de kwaliteit van de producten. Naast kwaliteit is een ander onderscheidend vermogen de (zeer) lage prijs.

KIS Green

Onder deze naam is een nieuwe GROENE-VEGAN haarcosmetica lijn ontwikkeld. De ingrediënten bestaan uit natuurlijke en niet dierlijk producten, er is niet op dieren getest en de verpakkingen bestaan uit gerecycled materiaal. De productie geschiedt in Nederland met daardoor weinig vervoersbewegingen en onnodige Co2 uitstoot. De belangstelling vanuit de markt is zeer groot voor KIS Green.

Toekomst

Ministry of Beauty groeit sterk. De ambitie is de komende vijf jaar qua omzet te gaan verdubbelen. Groei zal komen uit nieuwe productlijnen zoals KIS Green maar ook door export naar nieuwe regio’s zoals Scandinavië en de USA.

Export landen

België | Duitsland | Zwitserland | UK | Polen | Oekraïne | Rusland

Incidenteel | Andere landen

Ceo

Ministry of Beauty | Walter Sundahl