Specialist in RVS

MJK Service

Specialist in RVS

Er komt een vraag uit de markt op het gebied van RVS en uiteindelijk bedenken en realiseren Martijn en zijn team dan een passende oplossing.

Het kan gaan om :

· Onderhoud en reparatie aan machines.

· Rvs las- en constructie werkzaamheden.

· Rvs design werkzaamheden (bv. leuningwerk, meubels, hekwerk).

· Rvs plaatwerk

· 3D printwerk

· Montage werkzaamheden.

Techniek zat via Martijns opa altijd al in de familie. Sleutelen op zaterdagen in de schuur was zijn lust en zijn leven. Na zijn technische opleiding is hij een aantal jaren werkzaam geweest in de hydrodynamische aandrijvingen, wielophangingen etc. In 2007 is hij gestart met MJK Service B.V., om hoofdzakelijk onderhoudswerk te doen in fabrieken.

De opdrachten werden steeds breder zoals ook las- en constructiewerk, het uitwerken van engineering en ook het zelf maken van componenten. De schuur thuis werd te klein en toen heeft hij zich in 2015 op het bedrijventerrein in Twello gevestigd. Het werk van klanten op locatie wordt steeds meer gerealiseerd vanuit het bedrijfspand in Twello en ook de groep klanten groeit.

Op de vrijdagmiddag tref je Martijn en zijn team aan in de mancave in het pand, waar momenteel drie race simulatoren opgesteld staan, ze hebben namelijk dezelfde hobby: Sim Racen. In het begin deden ze dat met “speelgoed” apparatuur, maar dat gaf totaal geen realistische feedback op de pedalen. De heren hebben hierdoor het heft in eigen handen genomen en hebben toen hun eigen pedalen set ontwikkeld. “Je wilt gevoel kunnen aanbrengen in de pedalen en ze naar eigen wens kunnen afstellen” geeft Martijn aan en dat is hen inmiddels gelukt. Deze veel belovende pedalen komen binnenkort op de markt onder de naam : MJK Simracing Components.

Martijn en zijn team hebben veel plezier in het werk en hun gezamenlijke hobby. De technische oplossingen zitten in hun hoofd en ze maken mooie en functionele producten van RVS. Het aanbod van het werk is groot en maatwerk blijft altijd noodzakelijk. MJK service B.V. onderscheidt zich in kwaliteit, afwerking en perfectie.

Export landen

MJK service B.V. | Nederland

Sim Racing Components | Wereldwijd

Ceo

MJK Service | Martijn Kok