Recruitment

MOResult

Recruitment

Willem Olthof heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in diverse technische en commerciële managementfuncties. Willem had veel succes met het samenstellen van winnende teams: mensen maken het verschil! Sinds 2012 zet Willem zijn talent in om organisatie te ondersteunen bij het samenstellen van winnende teams.

MOResult heeft drie verschillende diensten ontwikkeld: assesment, reqruitment en managementcoaching. Wat MOresult onderscheid van andere reqruiters, is een diep inleveren in het bedrijf en de business waarin ze zich begeven. Dit is een basisvoorwaarde om succesvolle matches te kunnen maken. Willem: “helaas zie ik in onze branche dat dat reqruiters gefocust zijn op de transactie in plaats van de relatie. Wij onderscheiden ons hiervan bewust”. Om dit zichtbaar te maken voor de klant hanteert Moresult een bijzonder vergoedingsysteem. De klant betaald grotendeels pas nadat het jaarcontact van de geworven medewerker wordt verlengd. Dit straalt vertrouwen uit naar de klant dat MOResult inderdaad de juiste persoon op de juist plek werft.

De klanten van MOResult komen uit het hele land. Het zijn er ongeveer 50 en dit grootte varieert van drie personen tot beursgenoteerde bedrijven met een omzet van één miljard of meer. In België heeft Willem negen klanten. In eerste instantie waren het Nederlandse bedrijven met een Belgische vestiging. Het gebeurde daarbij dat Nederlandse managers ingevlogen werden die niet succesvol waren. Willem: “België heeft echt een andere bedrijfscultuur, het is goed dat Nederlandse bedrijven zich daar goed van bewust zijn. Je moet mensen uitstellen die goed in die andere cultuur passen.

Het werkzaamheden van MOResult zijn inmiddels niet beperkt tot Nederlandse bedrijven in België. Steeds meer puur Belgische bedrijven weten de weg naar MOResult te vinden, dankzij goede mond-tot-mondreclame.

Wat de klanten van MOResult gemeen hebben is dat ze allen bovengemiddeld groeien door gering verloop en de juiste mensen op de juiste plek. Het mooie is dat MOResult dan meegroeit in de toenemende personeelsbehoefte van haar klanten.

MOResult coacht steeds meer het management van bedrijven hoe personeelsbeleid strategisch in te bedden in de organisatie. Door personeelsbeleid op maat kan groei van de organisatie op langere termijn bereikt worden, onafhankelijk van de conjunctuur.

Export landen

België |

Ceo

MOResult | Willem Olthof