Software Bedrijf

MSML

Software Bedrijf

MSML is een jong (2012) en ambitieus softwarebedrijf uit Deventer. Oog voor detail, professionaliteit en veiligheid zitten geworteld in het DNA. Met deze waarden slaagt MSML er in projecten – die veelal aan de Fortune 500 bureaus worden gegund – tot een goed einde te brengen. MSML adviseert bedrijven op gebied van software, data-analyse, veiligheid en bedrijfsvoering en bouwt vervolgens de software om slimmer, sneller en klantgerichter te kunnen werken.

Software-ontwikkeling

De ontwikkeling van maatwerk software is de voornaamste dienst. MSML ontwikkelt web- en mobiele applicaties. MSML biedt opdrachtgevers een alternatief voor organisaties die zoeken naar oplossingen die in hun bestaande IT architectuur of visie niet mogelijk zijn. MSML introduceert zelfstandige functionaliteiten en koppelt deze met bestaande systemen zonder verstoringen in de primaire processen.

Veel van de projecten beginnen dan ook als een experiment, of proof of concept. De eigen ontwikkelaars richten zich op user experience, front-end, back-end en full stack development. Alle posities zijn minimaal dubbel bezet om de continuïteit te garanderen. Onder begeleiding van gecertificeerde product owners en de scrum master, werken de zelfsturende agile teams nauw samen met opdrachtgevers. Het credo daarbij is: “under promise, overdeliver”. Dit is ook de reden dat tot op de dag van vandaag geen enkele klant MSML heeft verlaten.

Landelijke A-merken

MSML heeft in haar korte tijd van bestaan een indrukwekkende portfolio aan klanten en businesscases opgebouwd. Een bijzondere klant is Unilever. Dankzij de door MSML ontwikkelde app nemen de 130 vertegenwoordigers van Unilever hun kantoor overal mee naar toe. De app biedt één automatiseringsoplossing voor de gehele verkoopcyclus. Dit varieert van het eerste contact, bestellen van promoties tot rapportage van de verkoopprestaties. De app maakt promoties op maat mogelijk, verhoogt de merkbeleving en zorgt voor effectieve campagnes. Inmiddels wordt gewerkt aan meerdere software-oplossingen voor Unilever. Andere bekende bedrijven waar MSML voor werk zijn Primagaz (SHV), Unit 4 en dichter bij huis Go Ahead Eagles.

Export

Via diverse Nederlandse opdrachtgevers komt nu ook internationaal werk naar MSML. Bij Unilever is dit het geval, maar ook bij Primagaz. Zo werkt MSML ook voor de Belgische vestiging van Primagaz. Het moederbedrijf van Primagaz is SHV en zij hebben vestigingen over de wereld. Directeur Marcel Letink: “export is bij ons geen doel op zich, maar een logisch vervolg van het goede werk voor onze klanten die internationaal actief zijn. Wij verwachten op dit terrein de komende jaren meer stappen te zetten”.

Export landen

België

Ceo

MSML | Marcel Letink