Groothandel in Medische Artikelen

Mullersport

Groothandel in Medische Artikelen

Bert van der Tol, eigenaar van Mullersport Medicine is sinds 2010 in Deventer gevestigd. Gestart op een zolderkamer als freelance vertegenwoordiger om bandages voor fysiotherapie praktijken te verkopen, heeft uiteindelijk geleid tot een bedrijf waar medische praktijken alle benodigdheden kunnen bestellen via Mullersport.com.

Mullersport.com heeft het agentschap voor Europa van Zenith- en Lloyd behandeltafels. Zenith en Lloyd, zijn Amerikaanse bedrijven en marktleiders in chiropractiebehandeltafels. Behandeltafels worden voor alle vormen van therapiepraktijken geproduceerd. De vele beurscontacten; kennis van het métier van de therapeuten hebben zeker bijgedragen aan dit agentschap. Van der Tol vertelt met verve over de uiteenlopende benodigdheden en materialen die hij aan diverse praktijken verkoopt.
De behandeltafels zijn er in alle soorten en maten, van een eenvoudige tot een volledig geoutilleerde behandeltafel, die met een kliksysteem in een handomdraai worden vastgezet. Compleet instelbaar om het lichaam van een patiënt te behandelen.

Van der Tol: “Alle behandeltafels worden met een CE- certificaat geleverd. Bij de levering van een behandeltafel wordt een uitgebreid handboek geleverd, voorzien van instructies, schematische technische tekeningen en een onderdelenlijst. Problemen kunnen snel en makkelijk zelf worden opgelost.” De tafels worden door Mullersport binnen Europa verkocht. Wat de export betreft richt Bert zich nu op Spanje, Portugal en Frankrijk. “Daar is nog een wereld te winnen”.

Energiek
De verkoop loopt vooral via beurzen in Europa waarvan de ECU Convention (European Chiropractor Union) de belangrijkste is. In 2018 is Mullersport Diamond Sponsor van het driedaagse congres op de ECU, waarin verkoop, bijscholingen en seminars naast elkaar lopen. Drie dagen met een uiterst volle agenda. De energie die Bert hiervan krijgt straalt hij uit naar zijn klanten en bedrijf. Mullersport groeit en heeft personeel aangenomen om aan de klantvraag te kunnen voldoen. De technische dienst bestaat uit twee mannen die Bert op afroep op pad kan sturen om een 280 kilo wegende tafel binnen één dag of dagdeel te repareren.

Medische praktijken
Naast de behandeltafels worden via de webshop hulpmiddelen, praktijkbenodigdheden, instrumenten et cetera aangeboden. Deze specialistische producten voor medische praktijken zijn een essentieel onderdeel van zijn bedrijf. De producten worden deels (af fabriek) geleverd. Een klein deel heeft Mullersport.com op voorraad.

Export landen

Europa

Ceo

Mullersport | Bert van der Tol