Multilight

Verlichting

Familiebedrijf Multilight is al sinds 1983 leverancier van kermisverlichting, feestverlichting en sfeerverlichting voor winkelcentra en andere winkelomgevingen. Op jaarbasis worden zo’n 400 winkelstraten, warenhuizen, winkels en (overdekte) winkelcentra voorzien van feestelijke sfeerverlichting gedurende de gezelligste maanden van het jaar. Hiermee is Multilight marktleider in Nederland.

Het vaste team van 20 medewerkers zorgt ervoor dat alles rondom de sfeerverlichting op rolletjes loopt. Elk project is maatwerk. Dit begint bij het ontwerpen, vervolgens het produceren, het installeren en na afloop het demonteren en opslaan van de verlichting. Deze veelal duurzame LED-verlichting, kunnen in verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Dit kan aan spankabels over de winkelstraten maar ook aan vlaggenmasthouders of mastpalen. Het is ook mogelijk om logo’s of namen in de sfeerverlichting te verwerken. De piek van de werkzaamheden ligt altijd in het laatste kwartaal van het jaar. Het team is dan met een flexibele schil uitgebreid tot soms 60 tot 70 personen. Ze brengen door heel Nederland sfeerverlichting aan. Dit varieert van een winkelstraat en Middelburg, de kerstboom op de Dam in Amsterdam tot het Outletcenter in Roermond.

MK Illumination

Sinds 2011 is MK Illumination Holland een onderdeel van Multilight, onder deze naam wordt met een Oostenrijkse partner de bovenkant van de markt bediend qua sfeerverlichting. Winkelgebieden die echt willen uitpakken met verlichting, zoals b.v. Deventer en Zwolle, worden hiermee bediend.

Multilight

De afdeling Multilight is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verlichting en signing van kermisattracties. Deze komen veelal kaal binnen (op jaarbasis zo’n 50 tot 100 attracties) en Multilight zorgt voor een opvallend ontwerp voor de signing en de verlichting en brengt dit na goedkeuring op de attracties. Deze attracties variëren van een suikerspinverkooppunt tot een groot reuzenrad.

Internationale webshop

Voor de doe-het-zelvers heeft Multilight een webshop waarop de lampen en onderdelen los te bestellen zijn. Dagelijks worden vanuit heel Europa en soms verder weg onderdelen besteld en door Multilight naar de klant in Europa, Rusland of USA verzonden.

Export landen

Europa | Rusland | USA