Mobiele oplossingen

Multiwagon

Mobiele oplossingen

Multiwagon, opgericht in 2017, is dé specialist in het ontwikkelen en realiseren van mobiele concepten als het gaat om nieuwe flexibele merkversterkende, omzet en service verhogende oplossingen. Dit loopt uiteen van mobiele pizza-ovens, BBQ’s, servicetrolley’s, cocktailbars, snacks, ijssalons tot pop-upcontainers met ingebouwde keukens met uitklapbare terras.

De grote kracht van het bedrijf is het actief meedenken met de klant. In de showroom in Holten zijn vele van de geleverde producten te zien. Klanten kunnen kiezen uit grote range standaardproducten, waarop maatwerk vervolgens mogelijk is. De producten worden deels geïmporteerd en deels in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dit maak dat Multiwagon zeer flexibel kan inspelen op wensen van de klanten. Voor elke vraag is altijd een oplossing. De producten moeten niet alleen functioneel zijn, de Multiwagon producten onderscheiden zich ook door de hoogste factor aan sfeer en beleving.

Het klantenbestand is zeer divers. Dit loopt uiteen van horeca, supermarkten, cateraars, vakantieparken en bedrijven die met mobiele concepten graag hun merk versterken. Multiwagon werkt voor zowel voor de lokale (horeca)ondernemer om de hoek als ook voor bekende namen zoals Jumbo, Heineken, Van der Valk, Albert Hein en Diergaarde Blijdorp.

Multiwagon groeit snel. Het merendeel van de omzet komt uit Nederland. In toenemende mate weten klanten over de grens ook de weg naar Multiwagon te vinden. Hier ligt de focus op een goede online vindbaarheid en aanwezigheid op E-platformen waar de klanten acteren. Zo werkt in Duitsland E-Bay zeer goed. Veel gaat naar België en naar Frankrijk is ook eerste export ontstaan. De ambitie voor de komende jaren is de export verder te laten groeien.

Groei zal komen uit het bestaande assortiment meer te gaan verkopen in bestaande exportlanden en ook door nieuwe exportlanden toe te voegen. Ook zal het assortiment verder uitgebreid worden.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk

Ceo

Multiwagon | Floris Schoemaker