Interieurbouw

Nijboer Interieur & Design

Interieurbouw

Sinds 1992 realiseert Nijboer Interieur & Design mooie en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Dat doen ze met een hechte groep van ruim 60 specialisten. Gezamenlijk realiseren zij bijzondere en veelzijdige projecten. Dit varieert van een appartement in New York, een sterrenrestaurant in Kopenhagen tot het Hilton Hotel in Amsterdam.

De opdracht om mee te helpen bij de realisatie van het interieur voor het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam betekende de grote nationale doorbraak voor Nijboer Interieur & Design. Van daaruit kreeg het bedrijf ook opdrachten voor de Johan Cruijff ArenA, diverse hotels en ook op de luchthaven Schiphol.

Snel daarna kwam de sprong naar het buitenland. Zo zijn diverse restaurants ingericht in o.a. Antwerpen, Hamburg, Düsseldorf, Kopenhagen en Londen. Ook met het inrichten van Hotels is Nijboer over de grens gegaan in Duitsland en België.

Nijboer beheerst het hele proces van ontwerpen, bouwen, leveren op locatie en montage en afwerking. Naast dat Nijboer eigen architecten in huis heeft, wordt ook nauw samengewerkt met gerenommeerde architecten in binnen- en buitenland. Gezamenlijk komen ze tot het allerbeste: maatwerk met een persoonlijke touch. Want een maatwerkinterieur laat iets van waarden zien die belangrijk zijn voor u of uw organisatie.

De werkplaats is het hart van het bedrijf. Daar komt elk project tot leven. De werkplaats is voorzien van de nieuwste computer gestuurde machines. De meubelmakers zijn all-round opgeleid en genieten dagelijks van het leveren van maatwerk waarmee ze de wereld weer een beetje mooier maken. Het merendeel van de werkzaamheden geschiedt in eigen beheer en waar nodig wordt extra of specialistische kennis en capaciteit ingehuurd uit eigen flexibele schil die Nijboer in de loop van jaren heeft opgebouwd.

Export landen

België | Duitsland | Denemarken | Oostenrijk | Zwitserland | Verenigd Koninkrijk | USA | Nederlandse Antillen

Ceo

Nijboer Interieur & Design | René Nijboer