Productie van Medische Disposables

No Stress Medical Handling

Productie van Medische Disposables

No Stress Medical Handling, heeft zich gespecialiseerd in de productie en handling van medische disposables. Opgezet door Jeroen Rebergen en Geert Schatorje en waar Sabine Rebergen de dagelijkse leiding heeft.

No Stress Medical Handling is ontstaan vanuit de vraag van ziekenhuizen en vooral hun laboratoria. Jeroen Rebergen, accountmanager binnen de medische sector, kreeg vaak de vraag of het mogelijk is om steriele verpakkingen te leveren. Na marktonderzoek te hebben uitgevoerd, speelde hij hier zelf op in en richtte in 2002 met zakenpartner Schatorje No Stress Medical Handling op. “Bijzonder werk, dat secuur moet worden uitgevoerd”, zo vertelt Sabine enthousiast. “Dagelijks worden orders verwerkt en indien mogelijk kleine voorraden gemaakt. Op rustige momenten worden de voorraden van de producten waarvan de vraag het grootst is aangemaakt”.

In de afgelopen jaren is een bedrijf ontstaan waarin verschillende verpakkingen worden samengesteld voor medisch onderzoek. Bijvoorbeeld voor een faeces, urine of speeksel onderzoek en testen voor geslachtsziekten. Afhankelijk van het onderzoek worden een of meer buisjes bij elkaar verpakt en al dan niet voorzien van een vloeistof. In een steriele kast worden de buisjes gevuld en daarna verpakt. Het kleine pakketje kan aan een patiënt worden meegegeven, zodat thuis de buisjes worden gevuld. Of de pakketten worden zo samengesteld dat ze door de brievenbus kunnen.

Naast bovengenoemde onderzoeken worden ook steriele verpakkingen voor IVF en bloedonderzoeken aangemaakt. Medische disposables worden in kleine hoeveelheden aangemaakt voor verschillende klanten in Nederland en België. Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en uitbreiding van hun werkzaamheden is het bedrijf het afgelopen jaar gegroeid. Met de uitbreiding door nieuwbouw aansluitend aan het bedrijventerrein waar ze zijn gevestigd, wordt het komend jaar bekeken op welke wijze zij kunnen groeien.

Het doel is om meer ziekenhuizen en hun laboratoria aan No Stress Medical Handling te kunnen binden. Hierbij zal een grote rol liggen voor het zelf ontwikkelde product voor doen van onderzoeken naar parasieten. Diverse laboratoria maken hiervan gebruik en zijn er enthousiast over.

Export landen

België |

Indirect | Duitsland 

Ceo

No Stress Medical Handling | Sabine Rebergen