Oliehandel.nl

Handel in olie

De Croon is een prachtig familiebedrijf, waar vader en twee zonen in actief zijn. Het bedrijf is opgericht in 1928 door Bernard de Croon en heeft sinds die tijd een geweldige ontwikkeling meegemaakt. In het bedrijf zijn nu een veertigtal vaste en een vijfentwintigtal parttime medewerkers actief.

Mobiliteit als uitgangspunt

Dat is het waar het bij De Croon om draait. Waarbij service en kwaliteit voorop staan. Die mobiliteit wordt ingevuld met een aantal activiteiten, zoals:

– Tankstations onder de namen DCO (bemand) en BINCO (onbemand), voornamelijk in Oost Nederland, maar zelfs ook over de grens in Duitsland.

– Autobedrijf Jan de Croon b.v.. Een prachtig Bosch Car Service Autobedrijf dat gespecialiseerd is in occasions van alle formaten en bouwjaren, maar wel met mooie kilometer standen. Daarnaast beschikt het bedrijf over een full-service werkplaats met alles in eigen huis.

– De Croon Classics. Een afdeling van het autobedrijf dat eigenlijk een uit de hand gelopen hobby is. In- en verkoop van oldtimers en klassiekers. Voor en door liefhebbers met een werkelijk prachtig aanbod.

– Oliehandel de Croon b.v.. Ooit met afgewerkte olie begonnen maar momenteel omgeschakeld naar de online wereld, met ouderwetse service: Oliehandel.nl. Levering van smeermiddelen en aanverwante artikelen van bijna alle merken via onze webshop door heel Nederland en België aan particuliere en zakelijke afnemers!

Onderscheidend

Oliehandel.nl voert een zeer breed assortiment brandstoffen, smeermiddelen, additieven, filters, vatequipment, accesoires, schoonmaak en onderhoud producten. Een assortiment dat enerzijds bestaat uit A-merken van gerenommeerde leveranciers als Shell, Mobil en Total en anderzijds uit minder bekende merken en private label plus een aantal zeer exclusieve merken,. Altijd tegen de meest aantrekkelijke en concurrerende prijzen. Totaal aanbod tegen discount prijzen! Directeur Jan de Croon jr. hierover: ‘Wij staan in voor uiterst snelle leveringen tegen de scherpst mogelijke prijzen, waarbij afspraak ook daadwerkelijk afspraak is. Bovendien hebben wij echte kennis van zaken, waardoor wij de klant van goed advies kunnen dienen’.

Internationaal

Oliehandel.nl heeft inmiddels een hoge naamsbekendheid in Nederland, maar ook in België onder Oliehandel.be. Doel van het bedrijf is ook in de rest van Europa deze succesformule toe te passen.

 

Export landen

België

Ceo

Oliehandel.nl | Jan de Croon jr