Belevingsconcepten voor bedrijven

Out of the Office

Belevingsconcepten voor bedrijven

Dave Schiphorst is een ondernemer die succesvolle belevingsconcepten neerzet voor bedrijven. Op het gebied van food, entertainment, teambuilding en events. Zo werd zijn hamburger door o.a. topchef Ron Blaauw bekroond tot de beste burger van Nederland en toverde hij met zijn team het voormalige voetbalcomplex van Bussloo om tot dé plek voor teams. Een inspirerende en verbindende plek ‘out of the office’. Een plek waar teams hechter, sterker en succesvoller worden. Dave startte al jong als ondernemer en was actief in de elektrotechniek en de entertainmentsector. Hij greep de bekroning van ‘Dave’s Oerburger’ in 2014 aan om een nieuwe organisatie op te zetten – Out of the Office – waarin zijn kennis, ervaring en passie samenkomen.

Teams hechter, sterker en succesvoller maken

Dave Schiphorst: “Het is belangrijk om teams soms even weg te halen van de vertrouwde werkplek, naar een inspirerende omgeving. Want ‘out of the office’ is waar ideeën de ruimte krijgen en waar strategieën concreet worden. Waar meer gelijkwaardigheid, openheid, creativiteit en focus ontstaat. Een meeting of teamdag buiten de deur moet altijd een belevenis zijn die inspireert en die mensen in beweging brengt. Dat geldt ook voor de betekenisvolle bedrijfsevenementen die we organiseren. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer succesvolle bedrijfsresultaten, meer werkplezier en ambassadeurs binnen je team en klantenkring.”

Altijd gaan voor de 10+

Dave werkt onder andere met organisaties met vestigingen wereldwijd, waarvoor hij met zijn team maatwerk concepten ontwikkelt. Met een achtergrond in de (audiovisuele) techniek, horeca en entertainment weet Dave voor zowel binnenlandse als internationale gezelschappen ijzersterke fysieke en hybride evenementen en teamdagen neer te zetten. Hij combineert het beste van beide werelden, waarbij streven naar een 10+ nooit uit het oog verloren wordt.

Ambassadeurs

Dave wil waarde toevoegen met de bijeenkomsten die hij organiseert: “Ik wil mensen in beweging brengen, daarvoor is het essentieel dat alles feilloos aansluit op de brand identity van onze opdrachtgevers. Ik wil bijdragen aan het verhogen van het werkplezier binnen teams en het ambassadeurschap onder medewerkers en de klantenkring van onze opdrachtgevers. Daarom is een bijeenkomst bij ons nooit zomaar een bijeenkomst. Of onze locatie nu fungeert als tv-studio voor livestreams, het decor is voor een spectaculair zakelijk event of dat we unieke plekken in binnen- en buitenland benutten voor effectieve teamdagen, we willen verwachtingen overtreffen.” Dat lukt Dave en zijn team! De klantervaringen liegen er niet om, Out of the Office maakt hun belofte meer dan waar.

Export landen

België | Duitsland | Verenigd Koninkrijk | Zwitserland | Ierland | USA | Kenia

Ceo

Out of the Office | Dave Schiphorst