Software

P5

Software

In 2006 begonnen door oprichter Eric Goldewijk uit Twello. De eerste klant kwam voort vanuit een vraag van een Belgisch bedrijf, dat werkte voor een grote bank en daarvoor een bedrijf in Nederland nodig had. Door de kennis van Eric was toen de eerste opdracht binnen en kon gewerkt gaan worden aan de uitbouw van het bedrijf met direct ook werk in Nederland, België en Luxemburg!

Wat doet P5 Nederland?

In de kern: service en verkoop van een Amerikaanse software leverancier ten behoeve van Lean en Agile portfolio management. Klanten hiervoor zijn met name grote bedrijven in bijvoorbeeld finance, retail, maritiem, de maakindustrie en farmacie, waar alleen zaken gedaan worden op senior niveau. Het zijn bedrijven en organisaties waar gelijktijdig veel projecten draaien, die op de juiste wijze beheerd moeten kunnen worden. Hierbij is met name de integratie tussen verschillende systemen van groot belang. Denk hierbij aan financiele ERP systemen, HRM systemen en andere applicaties.

Workshops & Consultancy

Via interactieve sessies, workshops en analyses helpt P5 haar klanten om de transitie te maken van de traditionele manier van werken naar de nieuwe normaal: Lean en Agile.

Klantfocus

P5 onderscheidt zich op de Europese markt door een grote mate van flexibiliteit en klantfocus; eigenschappen die bij de grote aanbieders nogal eens ver te zoeken zijn. P5 laat graag tevoren aan potentiële klanten zien wat er daadwerkelijk kan op basis van een duidelijke klantbehoefte. Onder het motto: eerst luisteren, dan denken, dan pas doen!

Internationaal

P5 heeft vestigingen in Nederland en België en werkt voornamelijk in de Benelux. De samenwerking tussen de Nederlandse en Belgische poot verloopt zeer soepel!

Duurzaamheid

Hoewel het bedrijf een bescheiden footprint heeft, wordt toch veel aandacht aan duurzaamheid gegeven. Dit komt tot uitdrukking in het veelvuldig gebruik van openbaar vervoer in de Benelux en de installatie van zonnepanelen op het kantoor in Twello. Daarmee is het bedrijf straks energieneutraal.

P5

Export landen

Benelux

Contact

Ceo

P5 | Eric Goldewijk