Groenmeubilair

Plantinum

Groenmeubilair

‘We krijgen pas langzaam inzicht hoeveel van invloed de kwaliteit van de binnenlucht op onze geestelijke gezondheid en werkprestaties is, maar tot nu toe heeft de introductie van kamerplanten om de binnenlucht te verbeteren en vervuiling te verminderen, alleen nog maar positieve resultaten opgeleverd’, is het adagium van Plantinum eigenaar Robert Alberts. Hij voegt daaraan toe: ‘Het is waar als we zeggen dat planten mensen gelukkig maken. Probeer ook wat gelukkige planten in uw omgeving te krijgen door ze een bodem in onze producten te geven’.

Plantinum is een fantastisch bedrijf, dat al vele jaren actief is in de markt van het zogenaamde groenmeubilair. Hiermee wordt een brede reeks van plantenbakken en bijbehorende accesoires bedoeld, aansluitend aan de laatste trends in (kantoor/bedrijfs-) inrichting.

Het bedrijf voert een tweetal collecties, Natural en Colourful.

Natural

Deze collectie vazen, plantenbakken, bowls en zuilen is samengesteld met een oog voor detail, functionaliteit, kwaliteit en creativiteit. Voor deze collectie wordt gebruik gemaakt van finishes zoals bladzilver, schors, hout, kokosnoot, metaalproducten, zand, schelpen enz. Hiervoor worden bijzondere technieken toegepast uitgevoerd door mensen die dit vak nog beheersen. Dit maakt dat deze collectie van een hoog niveau is.

Colourful

Deze unieke collectie bestaat uit een grote diversiteit aan vormen en maten welke onderling goed te combineren zijn. De producten zijn waterdicht, vorstbestendig en voorzien van een UV bestendigde lak. Ook is een groot deel te voorzien van zwenkwielen waarvan de meeste verzonken, hierdoor zijn de wielen niet zichtbaar. Naast 10 standaard RAL kleuren kan deze collectie in iedere gewenste kleur geleverd worden. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een Structuur-, Mat- of Hoogglanslak. De toegepaste lakken zijn water gedragen.

Duurzaam

Colourful producten passen naadloos in het streven naar een duurzame wereld. De producten in de Colourful-lijn komen tot stand in een volledig gedocumenteerd en traceerbaar productieproces. Ze worden gemaakt van terugwinbare grondstoffen (polystyrol (PS) en afgedankte producten worden gerecycled. De productie vindt plaats in Duitsland onder goede, menswaardige omstandigheden, met redelijke werktijden en met een faire beloning.

Export landen

België | VK | Zweden | Australië | Duitsland | Polen

Ceo

Plantinum | Robert Alberts