Portee

Mode

Harry Tielkes heeft zijn hele werkzame leven in de mode gezeten. Zijn liefde voor het vak is overgegaan op twee van zijn vier dochters. Eén dochter heeft een eigen winkel in Deventer. De oudste dochter Karin is verhuisd naar Portugal en heeft daar een eigen confectiebedrijf. Karin heeft samen met Harry sinds kort ook nog een eigen modeproductiebedrijf: Portee Production Styling and Fashion

Totale productie
Karin Tielkes: “Wij organiseren en begeleiden het totale productieproces, geven advies en kunnen ook helpen bij de ontwikkeling en de styling. Wij weten hoe het werkt en wat wel en niet kan. Van draad tot eindproduct en van order tot levering. Dit doen wij voor gerenommeerde modebedrijven die een eigen collectie hebben of voor modewinkels die een deel van de collectie onder ‘eigen label’ op de markt willen brengen. Het gebeurt ook dat een individuele ondernemer voor een eigen ontwerp een producent zoekt. Zo produceren wij al jaren voor het sportmerk Mistral, maar ook voor de bekende mode-ontwerpster Ann Demeulemeester uit Waregem, België”.

Made in Europa
Portee produceert voor het midden en het hogere segment en staat voor kwaliteit. Europese productie dichtbij huis, geen milieuvervuiling, geen kinderarbeid en in korte series vanaf 250 stuks direct vanaf de fabriek leverbaar.
Dit doet Portee al tientallen jaren vanuit Nederland naar Portugal. Portugal is het centrum van de textiel in Europa. In de Noord-Portugese vestiging zit een groot conglomeraat van verschillende productiebedrijven die elk hun eigen specialisme hebben en vaak aanvullend op elkaars productieproces werken. Portee kent er de weg.
De toekomst ziet er goed uit. Er gaat steeds meer productie naar Portugal, vooral ook uit Turkije. Made in Europa is een kwaliteitskeurmerk waar klanten steeds meer op letten.

Export landen

Direct | België

Indirect | Rusland | Verenigde Staten |
Zuid-Korea

Ceo

Portee | Harry Tielkes