Kozijnslabben

PP&M

Kozijnslabben

Dit jonge bedrijf is in 2017 opgericht door Mike Gerritsen. In korte tijd is Plastic Products & More uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor het leveren van oplossingen ter bestrijding van vocht in spouwmuren rondom de kozijnen: de lateislabben.

De PP&M Lateislabben fungeren uitstekend als vochtkering boven kozijnen in de spouw. Optimale waterkerendheid is dan van ongekend belang. De slabben van PP&M vormen het ideale ‘gereedschap’ om vocht vanuit de spouw via de zijkant van de kozijnen af te voeren. Bovendien krijgen water en (stuif)sneeuw geen kans de constructie binnen te dringen. De slabben zijn vervaardigd uit een zeer hoogwaardige kwaliteit PVC en voorzien van een extra versterkte lasnaad. PP&M Lateislabben zijn leverbaar in diverse profielkleuren, lengte- en breedtematen en met zowel een hard of zacht profiel.

De slabben worden op maat gelast met hoogfrequente lasmachines. Levering vindt, dankzij slimmer IT, snel binnen zeven dagen plaats aan meer dan 100 bouwbedrijven, Prefab betonindustrie en timmerbedrijven in Nederland en België. De verkoop van de lateislabben wordt verzorgd door partner Morgo Folietechniek. Naast hoogfrequent-lasmachines voor de productie van lateislabben beschikt PP&M ook over groot formaat hoogfrequent-lasmachines voor grotere laslijnen voor zeildoeken, tenten, zonneschermen, vrachtwagen zeilen, mobiele hangars, billboards, zijgordijnen, etc. Voor een bedrijf in de regio last PP&M speciale pezen aan gaas die voorkomen dat (woestijn)zand in airco- en luchtbehandelingssystemen terecht komt. Deze systemen worden veel geëxporteerd naar het Midden Oosten.

Het bedrijf groeit flink en telt inmiddels zeven medewerkers. Het huidige pand in Zutphen (750 m2) is in gebruik genomen na een brand bij de vorige locatie in Vorden. Door een brand bij de buurman brandde in mei 2019 het pand van PP&M tot de grond toe af. Met hulp van leveranciers en collega-bedrijven wist Mike binnen één week met nieuwe machines en een tijdelijke locatie de productie te hervatten.

Inmiddels is de huidige locatie aan de Noorsestraat in Zutphen zelfs aan de kleine kant geworden, hoewel deze locatie bijna twee keer zo groot was als de vorige in Vorden. Groei wordt voorzien in Nederland, maar kansen worden momenteel ook verkend in Duitsland en België.

Export landen

Direct | België |

Indirect | het Midden Oosten

Ceo

PP&M | Mike Gerritsen