Drukkerij

Print Copy Service

Drukkerij

In 2000 begon Jan Schippers op het bedrijvenpark Kloosterlanden in Deventer met het leveren van print- en kopieerwerk. De noemer van deze dienstverlening werd Print & Copy Service het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een allround leverancier voor digitaal drukwerk in klein- en in grootformaat in zwart en full color tot en met de complete afwerking en haal/breng service. In 2020 nam Ineke Stegeman het roer van jan Schippers over.

Stegeman was als grafisch dtp’er al elf jaren lang actief bij beide vestigingen van Print Copy Service in Deventer en Zutphen. Vanuit beide vestigingen worden met de zes medewerkers klanten bediend in de Stedendriehoek en de Achterhoek. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven en organisaties.

Om de huidige en toekomstige klantenkring te kunnen bedienen is kennis van het grafische vak een belangrijk aspect. De inzet van het eigen vakkundig personeel is erg belangrijk is om bijzondere en complexe wensen van de klant snel en vakkundig af te leveren. Het zijn juist die opdrachten die niet zonder meer naar de bekende of onbekende internetaanbieders kan worden gestuurd. Men moet hierbij denken aan het verwerken van instructie manuals of cursusmappen. Ook bedrijven die met commercieel printwerk net wat meer willen opvallen dan hun collega-bedrijven zijn bij Print Copy Service aan het goede adres.

Stegeman: “hierbij moet je denken aan producten met een luxe afwerking zoals kaarten met foliedruk, gepersonaliseerd drukwerk en contour gesneden producten – je kunt het zo gek niet bedenken of wij printen het. Het mooie is dat we alles in eigen beheer uitvoeren. We denken actief mee hoe het het bedrijf zich het beste kan presenteren, we werken het uit en na goedkeuring produceren we en leveren het ook zelf af”.

Veelzijdig is Print Copy Service ook: klanten kunnen er terecht voor huisstijldrukwerk, folders, menukaarten, bouwtekeningen, banners, mappen, verpakkingsmaterialen, geboortekaartjes, cursusmateriaal en stickers. Alles wat je maar kan printen en ook in kleine oplagen.

Naast de fysieke winkels heeft Print Copy Service ook een webshop en kunnen klanten uit Nederland en België via kaartenprintservice.nl zelf kaarten ontwerpen en bestellen. Stegeman: “geboortekaartjes zijn typisch Nederlands en Belgen houden er ook van. De kaarten zijn allemaal eigen ontwerp en product. Het leuke is dat je Nederlanders over de hele wereld hebt zitten en zij bij ons geboortekaartjes bestellen en wij deze vervolgens verzenden over de hele wereld.

Export landen

België |

incidenteel andere landen

Ceo

Print Copy Service | Ineke Stegeman