Prodoc

Software

Prodoc ontwikkelt maatwerksoftware. Software die de bedrijfsprocessen ondersteunen, zodat de ondernemer zijn focus kan houden op zijn corebusiness: het ondernemen.
Harry van Nyendaal is in 1996 gestart met zijn bedrijf gestart. Prodoc bouwt automatiseringssystemen, dat kunnen nieuwe op maat systemen zijn maar ook aanpassingen van bestaande systemen dan wel koppelingen tussen verschillende systemen.

Specialisme
Prodoc is gespecialiseerd in oplossingen rondom AutoCAD. De klantenkring is zeer divers. Dit varieert van aannemers, machinebouwers tot internationale ondernemingen. Een mooi voorbeeld is het werk dat Prodoc heeft geleverd voor het Belgische bedrijf Stow International.

AutoCAD
Stow International, produceert en bouwt opslag- en stellingsystemen voor pallets. Met de toenemende internet aankopen zijn magazijnstellingen onmisbaar. Stow richt opslagruimten van 25.000 m2 of meer in met stellingen van 16 meter of hoger. Prodoc heeft Stow kunnen helpen bij het schrijven van software voor het, in AutoCAD, uittekenen van magazijnstellingen. In het softwareprogramma wordt een stelling door de ingenieurs van Stow gedimensioneerd en gecontroleerd aan de normen. Bij akkoord wordt de tekening gebruikt door de monteurs van Stow, zodat de stellingen ter plekke bij de klant gebouwd kunnen worden.

Pluimveemest
Prodoc is ook partner bij het automatiseren van de pluimvee brancheketen. Het voldoen aan de vele wettelijke voorschriften voor vervoer van pluimveemest is geanalyseerd en geautomatiseerd. Met dit softwareprogramma start de registratie bij het laden van de mest in de vrachtauto. Er is een koppeling met de database van de overheid waarin de registratie moet plaatsvinden. In de software is een track-and-tracesysteem ingebouwd voor de vrachtauto’s die de mest vervoeren. Verder verwerkt het programma de laboratorium¬uitslagen van de mestmonsters en is er een koppeling met de database van Bio Massa Centrale in Moerdijk. Weegbruggegevens worden automatisch ingelezen zodat de facturatie kan worden uitgevoerd. Documentmanagement, een koppeling met Exact en managementrapportages zijn opgenomen. Dankzij de door Prodoc ontwikkelde software kan men nu de gehele keten beheersen. Het mooie van bovenstaand voorbeeld is dat dit weer nieuwe toepassingen oplevert voor andere klanten. Zo automatiseert Prodoc momenteel de rittenplanning bij diverse productiebedrijven.
Voor een grote taxicentrale heeft Prodoc een interactief systeem gebouwd waarbij klanten zelf hun ritten aanmelden en rechtstreeks communiceren met de chauffeur. Dit voorkomt heel veel telefoontjes en onnodig wachten bij de klanten.

Export landen

België 

Ceo

Prodoc | Harry van Nyendaal