Reclame Bedrukte Bekers

Promotiebeker

Reclame Bedrukte Bekers

In 2011 richtte Maarten van Polen zijn bedrijf Promotiebeker op. Hij zag een gat in de markt voor het bedrukken van kartonnen en plastic bekers. Nu wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van standaard bekers die geleverd worden met het logo van de leverancier van de koffie. Zou het niet beter zijn om je eigen logo dan wel je eigen huisstijl op je koffiebekers te laten drukken zodat je die kan inzetten voor allerlei promotionele doeleinden? Promotiebeker realiseert dit en biedt bedrukte bekers aan vanaf 50 stuks in diverse maatvoeringen.

Variatie
Op jaarbasis levert Promotiebeker miljoenen bekers aan haar klanten. Deze bekers variëren in soort en omvang. Het gaat om kartonnen of plastic koffiebekers met en zonder afsluitbare deksel in verschillende maatvoeringen. Ook levert Promotiebeker, in verschillende formaten, plastic bekers voor ijs, bier, fris en wijn. Maarten: “In de zomer zijn er veel festivals. Dat is voor ons een drukke periode waarin wij veel bedrukte bekers met namen en logo’s van sponsoren of leveranciers maken”.

Behoefte aan recycling
De laatste tijd is er steeds meer aandacht voor circulair ondernemen. Voor haar klanten zamelt Promotiebeker gebruikte koffiebekers in, middels de BekerVriend: ”Wij zorgen ervoor dat deze niet op de afvalberg terechtkomen. Via onze gespecialiseerde partners worden deze gerecycled. Onze retourservice speelt in op een groeiende behoefte, steeds meer van onze klanten maken hier tevreden gebruik van. Het mooie is dat de recycling in Nederland op hoog technisch niveau plaats vindt, dit voorkomt gesleep met bekers door Europa (of nog verder). Ook op het gebeid van PET materiaal, waaronder bierbekers en ook flesjes kunnen prima verzameld worden om weer hergebruikt te worden in nieuwe bekers of flesjes. ‘Vanaf 2020 starten we met het ophalen van gebruikte PET bekers’.

Export
De export is ontstaan via Nederlandse klanten. Deze werken vaak internationaal, zo zijn de eerste bekers van Promotiebeker indirect naar het buitenland gegaan. De laatste jaren weten steeds meer partijen uit omliggende landen Promotiebeker te vinden. Deze export smaakt naar meer. Via onlineverkoop kan de export verder groeien. Naast drinkbekers is Promotiebeker nu ook betrokken bij de bedrukking van de kartonnen bekers voor snacks en snackfruit. Ook hier liggen volop kansen voor verdere groei van het bedrijf.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk 

Ceo

Promotiebeker | Maarten van Polen