ICT-bedrijf

Quist ICT

ICT-bedrijf

Jeroen Quist startte in 2003 als stagiair ICT bij het toenmalige Berkay ICT. Dit beviel wederzijds zo goed dat Jeroen snel daarna in dienst kwam. In 2013 werd toen gevraagd de zaak over te nemen. De toenmalige eigenaar ging emigreren en zocht een opvolger. Sindsdien is Jeroen directeur, samen met compagnon Lucas Heijstra en werd de naam veranderd naar Quist ICT. Het bedrijf bedient vanuit de vestiging aan de Brinkgreverweg honderden zakelijke en particuliere klanten met een team van vijf personen.

Brede dienstverlening

De focus ligt bij Quist ICT op de zakelijke klant. De ongeveer 150 tot 200 bedrijven komen voor het grootste deel uit Deventer en omgeving. Zij kiezen bewust voor de laagdrempelige, snelle en professionele hulp van Quist ICT. Dit varieert van het oplossen van storingen en hard- en softwareproblemen tot het inregelen van clouddiensten en netwerkbeheer. De dienstverlening wordt gecomplementeerd met diensten op gebied van webdesign, -hosting, telefonie, beveiliging tot domotica.

Gestage groei

Sinds de overname in 2016 groeit het bedrijf elk jaar. De groei komt voornamelijk uit positieve mond-op-mondreclame. Het klantverloop is namelijk minimaal. Het gebeurd wel eens dat mensen verhuizen naar regio’s ver buiten Deventer maar dan komen ze voor ICT-ondersteuning weer snel terug naar Quist ICT. Dankzij remote control kan Quist ICT immers veel onderhoud op afstand uitvoeren. Dit gaat zelf zo ver dat Nederlanders met tweede huizen of zakelijke vestigingen in het buitenland de ICT en aanverwante dienstverlening graag door Quist ICT laten uitvoeren.

Toekomst

Jeroen verwacht dat de groei de komende jaren zich gestaag verder zal doorzetten. Het is geen doel op zich. De focus blijft liggen op bestaande klanten. Jeroen: “als je daar continu je best voor blijft doen en afspraken nakomt dan komen nieuwe klanten vanzelf. We hebben hierbij bij Quist ICT van onze hobby ons werk gemaakt en klanten voelen dat en dat betaald zich uit in hoge klanttevredenheid en trouw”.

Export landen

Frankrijk | Duitsland | Zwitserland | Zweden

Ceo

Quist ICT | Jeroen Quist