Rederij Eureka

Riviertochten

Rederij Eureka is een toonaangevende Rederij van dagpassagiersschepen. Dagtochten worden voor bedrijven en particulieren in Nederland, Duitsland en België gehouden . Op de moderne schepen kunnen tot 600 gasten ontvangen worden. Gastvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn kenmerkend voor de dienstverlening van Eureka.

De vloot

Eureka beschikt over een vloot van drie moderne schepen. De tweede grootste schepen: de River Dream en de Eureka beslaan twee dekken en kunnen tot 600 gasten aan boord verwelkomen. Het derde Schip de Carpe Diem biedt plaats van maximaal 50 personen. Deze schepen liggen in thuishaven Deventer maar vertrekken ook van ruim 20 andere opstapplaatsen in Nederland, België en Duitsland. Alle drie schepen beschikken over een keuken en kunnen alle soorten catering aan boord leveren, van een bittergarnituur tot een drie gangen diner of zelfs een walking dinner.

Bedrijfsuitjes, klantenseminar of personeelsfeest?

Nog niet zo heel lang geleden werd de markt voor dagtochten gedomineerd door tochten voor het Rode Kruis en de Zonnebloem. Dit is nu veranderd. Tegenwoordig domineren bedrijfsbijeenkomsten, dancefeesten en vaartochten naar de grote vuurwerkshows in grote Duitse steden, het programma.

Dit alles is aan boord te organiseren. De schepen worden aangepast naar elk type event. Alle communicatie- en geluidsfacilliteiten zijn aan boord en de tafels en stoelen staan niet vast zodat elk gewenste opstelling mogelijk is. Voor de viering van 60 jaar Ferrari Nederland waren zelfs de topauto’s van Ferrari incl. een Formule 1 auto aan boord on display. Ook worden de schepen bij grote events als Sail en de Vierdaagse in Nijmegen als partyschip aan de kade ingezet.

Met de uitgebreide cateringfacilliteiten aan boord wordt elke bijeenkomst een succes. De pret begint al bij het aanmonsteren aan boord en wordt daarna alleen maar groter. Vanaf het water ziet de wereld er een stuk mooier uit!

Veel Duitsland

Ongeveer 2/3 deel van de omzet komt tegenwoordig uit Duitsland. De moderne vloot, de gastvrijheid en het actief meedenken met de klant maken dat Duitsers graag aanmonsteren voor een dagtocht, dancefeest of zakelijke bijeenkomst. Speciaal voor de Duitse markt heeft Eureka ook een kantoor in Dusseldorf. De Duitse markt blijft belangrijk is ook nog steeds groeiende, gelukkig trekt de Nederlandse zakelijke markt nu ook aan.

Export landen

België | Duitsland 

Ceo

Rederij Eureka | Hans Teerlink