Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

RM Sanitair

Sanitair

RM Sanitair en LoooX zijn jonge, dynamische organisaties die sanitair gerelateerde producten ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verhandelen.
“In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een business-to-business ontwerper, ontwikkelaar, distributeur, importeur en private label specialist”, vertelt directeur Remco Muiderman. Vanuit het kantoor in Deventer worden dagelijks de goederen geproduceerd, geassembleerd en uitgeleverd aan groothandelaren die een branche gerelateerde affiniteit hebben.
Muiderman: “In de loop der tijd zijn de afnemers marktpartners geworden waarbij het vertrouwen over en weer groot is. Kortstondige relaties kennen we niet in de samenwerking met RM Sanitair en LoooX. Snelheid is onze kracht, omdat we met compacte teams opereren”.

Het kernassortiment bestaat uit Easy Drain en LoooX. Voor elke type badkamer en voor elke installatie situatie heeft RM Sanitair Easy Drain douchegoten beschikbaar. Aanvullend hierop produceren ze hun eigen sanitair merk LoooX. Het LoooX assortiment bestaat uit eiken badkamermeubels, spiegels, handige accessoires en meer.
Tot slot levert het bedrijf private labels in onder andere glaswanden. Met dit uitgebalanceerde assortiment zijn badkamers ingericht voor residenties, woningen en hotels.

Exportambitie
Het complete assortiment verbreden en de handelsmerken Easy Drain en LoooX verder ‘vermarkten’ in het buitenland.

Export landen

Europa

Ceo

RM Sanitair | Remco Muiderman