internationale distributeur van hoogwaardige machines

Royal Reesink

internationale distributeur van hoogwaardige machines

Royal Reesink is een van de oudste handelshuizen van Nederland. Gerrit van der Scheer, CEO: “We zijn al negen generaties lang een begrip in Nederland en vanaf 2006 ook internationaal. Een gegeven waar onze oprichter, Hendrik Reesink (1764-1835), trots op zou zijn geweest. Hij was een ondernemer en pionier in hart en nieren”.

Marktleider

Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Van der Scheer: “Hendrik Reesink begon in 1786 als eenmanszaak in Zutphen, sindsdien zijn we gegroeid en hebben we meer dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld. We leveren direct via een van onze bedrijven of via een dekkend netwerk van grotere en kleinere lokale dealers. We gaan verder dan alleen de verkoop, lease of huur van een machine. Gedurende de levenscyclus van de machine bieden we service, support en trainingen. Royal Reesink werkt daarnaast intensief samen met fabrikanten aan schonere, slimmere en efficiëntere machines en processen”.

Klanten zijn agrarische bedrijven, bosbouw- en groenvoorziening bedrijven, openbaar groen en golfbanen, logistieke centra, industriële en constructiebedrijven, loonwerkers, waterschappen en (lokale) overheden.

Enabling your business

“Service en onderhoud zijn onlosmakelijk met ons verbonden. Doordat wij lokaal werken, staan we dicht bij onze klanten. Alles is erop gericht om de klant zoveel mogelijk van dienst te zijn, zoals support bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud, voorraadbeheer en warehouse management. Zo kunnen wij optimaal ontzorgen: “Enabling your business” dus”, aldus Van der Scheer.

Royal Reesink biedt bij de aanschaf optimale flexibiliteit en hulp bij het maken van een keuze tussen koop (van nieuw of gebruikt), lease, huur of een combinatie hiervan. Door de hoge kwaliteit van de merken en de beste service met originele onderdelen, gaan machines lang mee en houden ze een hoge restwaarde. Elke machine heeft een uniek serienummer en dit stelt het bedrijf in staat machines te volgen en voor afnemers alles te kunnen plannen en organiseren rondom de levenscyclus van de machine.

En over 10 jaar?

“Het zou zo maar kunnen dat het bedrijf nog een keer in waarde is verdubbeld en klaar is voor nog minimaal 100 jaar”, sluit Van der Scheer trots af.

Export landen

Wereldwijd

Ceo

Royal Reesink | Gerrit van der Scheer