Productie/Distributie van Kunststof

Schiphorst

Productie/Distributie van Kunststof

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. biedt logistieke oplossingen in kunststof. Actief als producent en distributeur in de Benelux worden de producten in vele vormen op de markt gebracht. Schiphorst is onderdeel van Bekuplast groep te Ringe (Duitsland).

Als familiebedrijf in Deventer gestart in 1960 om kunststof bakken voor de visvangst te verhandelen, werd door de jaren heen duidelijk dat er meer mogelijkheden zijn. Zo is de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof bakken, pallets en palletboxen gestart. Het brede en diepe assortiment is geschikt voor de food en non-food sector, waarbij ook in specifieke productwensen van de klant kan worden voorzien. In 2002 is het familiebedrijf verkocht aan de firma Bekuplast GmbH dat ook een familiebedrijf is. Hierdoor is het specifieke karakter en de uitstraling van Schiphorst bewaard gebleven.

“De structuur van de organisatie is plat. Dat heeft als voordeel dat er nadrukkelijk wordt gekeken naar de wensen van de klant”, vertelt salesmanager Benelux Hans van Noesel. De bestellingen vinden steeds meer plaats via internet. De website en webshop worden dagelijks bijgewerkt zodat de klant optimaal kan worden bediend.

Vanuit Schiphorst worden hoofdzakelijk B2B klanten bediend, dat betreft zowel MKB bedrijven als multinationals. Het bedrijf heeft voldoende voorzieningen voor opslagcapaciteit van bulk- en klantenvoorraad. Daarnaast worden er bedrukkings- en assemblagewerkzaamheden uitgevoerd. De productie van de bakken vindt plaats bij het moederbedrijf Bekuplast in Duitsland.

Export landen vanaf Deventer

België | Luxemburg

| De overige landen verlopen via het moederbedrijf Bekuplast GmbH in Duitsland

Ceo

Schiphorst | Hans van Noesel