Oplossingen voor Bouw en Industrie

SIKA

Oplossingen voor Bouw en Industrie

Sika – uw lokale innovatieve partner met een wereldwijde aanwezigheid. Sika is wereldwijd actief met gespecialiseerde oplossingen voor zowel de bouw als industriële sector.

Sika’s productlijnen vallen op door de hoge kwaliteit van de betonhulpstoffen, gespecialiseerde mortels, kitten en lijmen, materialen voor dempen en versterken, systemen voor structurele versterking, systemen voor zowel daken als waterdichting en industriële vloeren en sportvloeren. Sika is wereldwijd aanwezig in 100 landen, heeft meer dan 17.000 werknemers, en 200 productie- en marketinglocaties en is daarom op lokaal niveau goed in staat om bij te dragen aan het succes van haar klanten.

Sika in Nederland
Samen zijn wij 1 ! Door de fusie van Pulastic sportvloeren uit Deventer met Sika Nederland uit Utrecht hebben we nu een team van 140 medewerkers en 20 gespecialiseerde salesmanagers. Samen zijn wij in staat om scholen en sportfaciliteiten indoor en outdoor totaal nieuw in te richten. Door dicht op de markt te opereren kunnen we ons aanbod van producten, systemen en service continu vernieuwen, verbeteren en op elkaar afstemmen. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor onze klanten. Winst, die veel verder gaat dan financieel voordeel alleen. Zo bieden we bijvoorbeeld het Roof-to-Floor concept. Van vloer tot dak realiseren we een totaalconcept van daksystemen, wandbekleding en vloeren.

De specialisatie van locatie Deventer is Pulastic® sportvloeren. Wij ontwikkelen, produceren en installeren buitengewone indoor en outdoor sportvloeren die favoriet zijn bij sporters over de hele wereld. Kennis, kunde en jarenlange praktijkervaring stellen ons in staat optimale kwaliteit te leveren met volop voordeel voor elke opdrachtgever. Het Pulastic® team zorgt ervoor dat het bedrijf de voorsprong in sportvloeren behoudt en verder kan uitbouwen. Wereldwijd hebben wij ruim 35 miljoen m² Pulastic® sportvloeren geïnstalleerd in meer dan 50.000 accommodaties. Hét bewijs dat we de absolute nummer 1 zijn en dat sinds 1965!

Export landen

Wereldwijd

Ceo

SIKA | Marcel Ros