Skydive Benodigdheden

Skydive Supplies

Skydive Benodigdheden

Als er een bedrijf is, dat passie voor het vakgebied als uitgangspunt heeft, dan is het Skydive Supplies wel. In 2005 opgericht op vliegveld Teuge – het centrum voor de parachute sport in Nederland – door Eric Schimmel. In 2017 overgenomen door de zeer ervaren – 35 jaar springervaring – André Masurel. André is tevens actief als parachute- en vrije val instructeur en is examinator op vliegveld Teuge. Daarnaast is hij voorzitter van de commissie opleidingen en examens binnen de KNVVL, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, afdeling parachutespringen.

Prachtige sport

Parachutespringen is meer dan alleen maar springen uit een vliegtuig. Het is een boeiende sport – want laten we eerlijk zijn – het is toch sensationeel om op 3,5 kilometer hoogte uit een vliegtuig te stappen! Er is ook een beetje lef voor nodig. Natuurlijk staat bij de beoefening van onze geweldige sport de veiligheid voorop. Parachutespringen heeft zich duidelijk geprofessionaliseerd. Parachutespringen presenteert zich nadrukkelijk als sport in plaats van waaghalzerij.

Verkoop en verhuur

Skydive Supplies levert of verhuurt alle benodigdheden voor de parachutist zowel via de fysieke winkel op vliegveld Teuge als via de professionele webshop. Alles wat met de uitrusting te maken heeft tot en met de koortjes om de parachute weer dicht te vouwen. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 2000 vaste geregistreerde springers, waarvan een kwart per jaar meer dan 25 sprongen maakt. Teuge heeft in Nederland hierin zo’n 50% marktaandeel. Daarnaast wordt Teuge regelmatig bezocht door buitenlandse parachutisten en bezoeken ook veel bedrijven met hun personeel Teuge voor een prachtige sprong!

Vertrouwen

In deze sport is vertrouwen van groot belang. Alles moet kloppen en professionaliteit in advies en levering is van het grootste belang. Daar staat Skydive Supplies dan ook echt voor. Dat komt tot uiting in zaken als oprechte aandacht voor de klant, prioriteit geven aan het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de klant en niet de quick win. Om dat vorm te geven worden door Skydive Supplies / André Masurel ook regelmatig seminars en theorieavonden georganiseerd.

Internationaal

De fysieke winkel op vliegveld Teuge trekt veel liefhebbers uit Nederland, maar zeker ook uit Duitsland en Belgie. Daarnaast wordt direct geëxporteerd naar Duitsland, Belgie, Frankrijk en Slovenië.

Export landen

Duitsland | België | Frankrijk | Slovenië

Ceo

Skydive Supplies | André Masurel