Webwinkel voor bijzondere sporten

SpeelStylDeventer

Webwinkel voor bijzondere sporten

SpeelStylDeventer is een webwinkel voor bijzondere sporten, met als hoofdaanbod ritmische gymnastiek materialen en schoeisel, verder leveren wij laarzen voor b.v. dans gardes, maar ook schoeisel voor andere soorten dans / gymnastiek.

Het is in 2010 opgericht door Sylvia Jansen. Hun dochter ging ritmische gymnastiek beoefenen bij SVOD in Deventer. De kleding en materialen voor deze sport waren lastig verkrijgbaar. Dit kan en moest toch beter kunnen. Reden om dit zelf ter hand te nemen. Sindsdien is er de webshop www.speelstyldeventer.nl een van de grootste webshops voor beoefenaars van Ritmische Gymnastiek in de Benelux.

Ritmische gymnastiek (RG) is een combinatie van gymnastische oefeningen, dans, acrobatische bewegingen en choreografie. In de lessen RG staan bewegen op muziek en plezier voorop. Tijdens de lessen leert men sprongen, pirouettes, evenwichtsoefeningen en leert met in het geval van groepsoefeningen ook samenwerkingen, natuurlijk ook danspasjes en leert men gebruik te maken van de RG materialen. Bij ritmische gym wordt gebruik gemaakt van de volgende materialen: bal, hoepel, touw, knotsen en lint. Ook wordt gewerkt aan de lenigheid, coördinatie en kracht. Iedereen kan meedoen op eigen niveau. RG wordt vaak gegeven als specifiek onderdeel bij gymnastiekverenigingen, er zijn ook enkele gespecialiseerde RG verenigingen in Nederland.

Complete webshop

De webshop telt inmiddels bijna 900 verschillende producten. Binnen deze producten zijn dan weer verschillende maten, soorten en kleuren te onderscheiden. De producten worden uit heel Europa ingekocht waarmee SpeelStylDeventer ook voor Nederland veelal unieke merken als Pastorelli, Dvillena, Papillon, Bleyer en IWA Gymnastics, vertegenwoordigd. De producten worden ook vanuit de showroom verkocht. De meeste producten gaan echter naar de klant via de webshop. Ook tijdens (internationale) toernooien is SpeelStylDeventer vaak met stands te vinden. Verkoop vindt dan ter plekke plaats aan deelnemers uit heel Europa.

Verbreding assortiment

De webshop biedt een compleet assortiment aan schoeisel, accessoires en materialen voor RG. Doordat SpeelStylDeventer bepaalde merken vertegenwoordigd is men ook gevraagd of men van de merken ook materialen kon inkopen voor andere sporten. Hierdoor is het assortiment verbreed, en is het naast RG materialen ook mogelijk om aanverwante artikelen te kopen voor bijvoorbeeld verschillende dansstijlen, we leveren dansschoenen , dansgarde laarzen en country laarzen. Sindsdien wordt ook er ook danskleding verkocht aan leden van diverse dansscholen. Verder heeft SpeelStylDeventer ook de mogelijkheid om op aanvraag sporttoestellen te bestellen die via de webshop verkocht worden.

Export landen

Benelux | Soms daar buiten

Ceo

SpeelStylDeventer | Sylvia Jansen