Oplossingen voor gecontroleerde toegang

ST&D

Oplossingen voor gecontroleerde toegang

ST&D staat voor: Security, Technics and…Development. Het Apeldoornse bedrijf bedenkt, bouwt èn onderhoudt pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang. Denk hierbij aan parkeersystemen, slagbomen, toegangscontrolesystemen en dynamische stadsafsluitingen. De oplossingen zijn dan ook te vinden in (en op): binnensteden, vliegvelden, parkeergarages, jachthavens, hotels, scholen, ziekenhuizen, bedrijfspanden en -terreinen en op campings en recreatieparken.

In 1995 waren de parkeerplaatsen van garage Steenbergen in Apeldoorn continu bezet door derden. Om hier wat tegen te doen ontwikkelde de toenmalige directeur een eigen toegangssysteem en plaatste dit voor de parkeerplaatsen. Toen meer bedrijven hierom vroegen werd besloten hiervoor een apart bedrijf op te richten: ST&D Apeldoorn B.V. Tegenwoordig werken 24 professionals dagelijks aan complete en pasklare oplossingen voor toegangscontrole en parkeertechniek.

De producten worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd èn onderhouden. Ook wordt nauw samengewerkt met partnerbedrijven. Zo is ST&D trots op de jarenlange samenwerking met Nedap; in Nederland werken, op gebied van stadsafsluiting, slechts drie geselecteerde bedrijven samen met dit high-tech bedrijf!

Service is de kracht De kracht van ST&D zit in de combinatie van state-of-the-art producten met een hoge service. Het Apeldoornse bedrijf stelt haar klanten in staat om de servicegraad naar hún klanten sterk te verhogen. Een mooi voorbeeld daarvan: de toegangscontrolesystemen die ST&D levert aan recreatieparken en campings. De piek qua aanmeldingen ligt op de vrijdagmiddag, waarbij veel recepties overbelast raken; een ontevreden klant tot gevolg. Voor veel recreatieondernemers heeft ST&D daarom de toegang tot het park elektronisch geregeld. Een kentekenherkenningscamera bij de slagboom herkent de aangemelde auto, heet de gasten persoonlijk welkom en gidst de auto naar de kampeerplaats of bungalow. Zo kan de piekbelasting van recepties vaak met 80% worden afgeschaald en stijgt de klantwaardering enorm.

Dynamisch afsluiten Een grote groeimarkt is het dynamisch afsluiten van delen van (binnen)steden of bedrijventerreinen. Gemeenten en overheden hebben immers uitdaging in het behe(e)r(sen) van vervoers- en parkeerstromen en daarmee het leefbaar en veilig houden van steden. Dynamisch afsluiten draagt daartoe bij; bepaalde doelgroepen wordt toegang gegeven op bepaalde tijden. Niet zelden wordt ST&D in dergelijke projecten al in het voortraject als kennispartner ingeschakeld hetgeen het eindresultaat ten goede komt. Roermond, Kerkrade, Arnhem; het zijn slechts luttele voorbeelden van steden waar ST&D zo’n dynamische afsluiting heeft verzorgd. Maar ook in Apeldoorn zijn de (inzinkbare) bollards in de stad te vinden. Meer binnensteden in Nederland en daarbuiten staan op stapel.

Export landen

België | Bonaire | Denemarken | Duitsland | Luxemburg | Tanzania | Verenigde Arabische Emiraten | Verenigd Koninkrijk