Communicatiebureau

Studio Wonder

Communicatiebureau

Soms zijn bedrijven op een andere wijze zichtbaar in vele landen, waar je als buitenstaander niet gelijk bij stil staat. Studio Wonder is een bedrijf dat haar klanten voorziet van ‘visuals’, waarmee het bedrijf de marketing, Brands en Artdirection voor een bedrijf vormgeeft. De producten die zij ontwerpen gaan de hele wereld over. Visuals die Dj’s gebruiken bij de elektronische muziek die zij voor duizenden mensen spelen. Campagnes voor een merk die in Mexico en Zuid-Amerika worden uitgerold. Bedrijven die op vele beurzen staan wereldwijd.

Pionieren
Sander op den Dries en Camiel Voorn zijn pioniers, denken en doen anders en blijven vragen stellen om aan het beeld voor een klant te voldoen. Wonderboys die ook met de ‘De Staat’ door Europa reizen om deze Nederlandse band met visuals te begeleiden bij hun concerten. Studio Wonder is actief vanuit het Havenkwartier. Vanaf het allereerste begin toen het ‘kwartier’ werd ingenomen door kunstenaars, muzikanten en anders denkenden, die vorm hebben gegeven aan een wijk op het industrieterrein. Ze voeren opdrachten uit voor vele klanten die wereldwijd actief zijn. Vormgeven aan een merk zodat het tot leven komt. Visuals maken voor een muziekband die bij de optredens in Europa worden getoond. Visuals voor een DJ of VJ die van achter zijn draaitafel duizenden mensen kan opzwepen met zijn beats en ‘Wonderbeelden’.

Wonder
De lat wordt hoog gelegd door de boys bij het voldoen aan de grafische vormgeving en de ontwerpen voor hun klanten. Ze kennen geen limiet. Met hun goede humoristische inslag worden de grenzen opgezocht en spelen ze in op verandering. Kritisch, om samen met de klant tot het juiste beeldmerk te komen.

En soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Je bent al jaren muziekfanaat en je richt je eigen VJ Collective in om anderen met muziek kennis te laten maken. Wonderboys, inspirators voor het havenkwartier in opbouw, maar ook nu de naam gevestigd is. Ze blijven zichzelf vernieuwen. En hun grafische ontwerpen zwerven in visuals, campagnes en beeldmerken over de hele wereld.

Export landen

Wereldwijd

Ceo

Studio Wonder | Sander op den Dries | Camiel Voorn