Tempert Meubels

Steigerhouten Meubelen

Rob Tempert houdt graag van het werken met handen en hoofd. Dit was al zo tijdens zijn studie Bedrijfskunde. Ter afwisseling van het studeren ging hij steiger hout meubelen ontwerpen en fabriceren. Dit type meubels kwam in 2011 net op en Ros specialiseerde zich er in. Steiger hout meubelen bleek geen kortstondige rage, maar een langdurige trend. Was als bijbaan begon werd nu een fulltime baan. In Deventer beschikt het uit vijf medewerkers tellende team van Tempert Meubels een volledig geoutilleerde houtwerkplaats en grote showroom.

Het assortiment bestaat uit steigerhouten meubelen voor buiten en binnen. Dim omvat onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten hoekbanken, steigerhouten loungesets, en worden binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten gemaakt De steigerhouten meubelen worden speciaal op maat gemaakt. Tempert beschikt over ontwerpen, maar klanten kunnen hun ontwerpen ook inbrengen. Alles wordt per bestelling op maat gemaakt, geen serieproductie dus en kwaliteit, prijs en klantenservice staan zeer hoog aangeschreven. De meubels met eventuele bijbehorende kussens worden met eigen transport turnkey bij de klant afgeleerd,

Het steigerhout

De meubelen worden n twee steigerhout varianten aangeboden, namelijk van nieuwe blanke planken of van oud gemaakte steigerplanken. Deze verouderde planken zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat de meubelen al een extra beschermlaagje hebben. Tempert Meubels is uniek met de geschaafde old-look planken.

EIKEN TAFELS

Naast steiger houten meubelen worden ook eiken houten tafels ontworpen en gefabriceerd. Denk daarbij aan karakteristieke grote of kleine eiken tafels, ovale, ronde of zelfs vierkante tafels van eikenhout. Eiken tafels kunnen een landelijke of klassieke uitstraling hebben, maar passen ook heel goed binnen een modern interieur.

Het klantbestand is divers. Veel binnen- en buiten meubels worden geleverd aan particulieren. Daarnaast wordt veel geleverd aan de horeca, de project-, winkel- en interieurbouw. Wekelijks vinden ruim vijftig meubelsets hun weg naar de klanten. De goede vindbaarheid van de verkoopsite goedekopesteigerhoutenmeubelen.nl zorgt ervoor dat deze klanten uit heel Nederland komen. Het mooie is dat ook het buitenland de meubels van Tempert heeft ontdekt. Op diverse campings, hotels en andere horecagelegenheden tref je de meubels aan in omliggende landen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij tempert sterk in de belangstelling. Alle hout komt uit duurzame productiebossen en het productieproces geschiedt gasloos. Voor de toekomst bestaan er wensen om te gaan produceren met nul op de meter. Zonnepanelen en stoken met palletkachels moeten hiervoor gaan zorgen.

Toekomst

Tempert Meubels groeit flink. De trend steiger houten meubels groeit nog elk jaar en tempert groeit daarin mee. Het assortiment is breed en diep genoeg en groei zal komen door er meer van te gaan verkopen. Hiervoor zal de webshop een nog centralere rol gaan spelen.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk |

Incidenteel | Andere landen

Ceo

Tempert Meubels | Rob Tempert