Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ten Kate Flowers & Decorations

Bloemenzaak

Ten Kate Flowers & Decorations een onderneming waar alles om natuurlijke schoonheid draait. Alle 20 medewerkers van het familiebedrijf leven elke dag hun passie voor bloemen uit. Wat is er mooier dan met levend materiaal te werken en iedere dag opnieuw met je hobby bezig te kunnen zijn? Kunstwerken maken van bloemen en planten. Het mooiste vak wat er is! Het grootste compliment dat je krijgt voor een inrichting is dat je mensen intens ziet genieten.

Ten Kate Flowers & Decorations is één van de oudste bloemenzaken van Deventer en is inmiddels uitgebouwd tot een bedrijf van wereldklasse binnen de bloemenbranche. Vanaf 1985 is Ten Kate internationaal actief op beurzen, evenementen en privéfeesten. De winkel in het dorp bestaat nog steeds (650 m2!) en vlak in de buurt staat de opslag, de binderij & logistiek met het kantoor.

Exporteren van diensten bestaat uit het adviseren bij de inrichting van beurzen, evenementen of een feest. Een totaalpakket waarin bloemen en planten de hoofdzaak vormen. Het begon in 1995 bij de TEFAF in Basel. Daarna volgt als snel Art Basel en diverse evenementen en beurzen in Duitsland, België, Frankrijk en sinds 2016 ook de USA. Dichter bij huis levert ten Kate ook de bloemen voor Military Boekelo, Miljonairsfair, KLM Open of de Deventer Haringparty. Tijdens de kerst is het extra druk vanwege dat vele plaatsingen van kerstversieringen bij bedrijven en organisaties in de regio. Blikvangers daarbij zijn de kerstbomen op het Grote Kerkhof in Deventer (en andere pleinen in Nederland.

Trots partner TEFAF
Al meer dan 30 jaar is Ten Kate de vaste partner van de belangrijkste kunstbeurs ter wereld: de TEFAF in Maastricht. Deze beurs draait om beleving. De bloemstukken van Ten Kate dragen in belangrijke mate hieraan bij. In de grootste bloemstukken zitten meer dan 20.000 bloemen verwerkt. In 2016 startte TEFAF een extra beurs in New York, sindsdien levert Ten Kate hier twee keer per jaar ook alle bloemen voor.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Verenigde Staten | Zwitserland