Vertalingsbureau

Textcase

Vertalingsbureau

Verhalen vertellen over de hele wereld. “Wij brengen je verhaal naar de andere kant van de wereld, vertaald, gelokaliseerd en geoptimaliseerd. Dit is wat we onze klanten bieden”, zegt directeur Koert van der Scheer van Textcase. De vertaling moet geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Textcase is bijna 50 jaar geleden opgericht als internationaal vertaalbureau. Een bureau met een kleine bezetting en korte communicatielijnen met een groot aanbod aan gevarieerde vertaaldiensten waaronder boekvertalingen, AdWords-vertalingen, document-vertalingen, ondertitelingen, online-vertalingen alsmede vertalingen voor interactieve web-portals. Het vaste team bestaat uit twee mensen en een telefoondienst waardoor we altijd op werkdagen beschikbaar zijn en daarnaast hebben we meer dan 2.000 native freelance vertalers over de hele wereld. Daarmee kan Textcase bijna alle talen van de wereld als vertaling aanbieden.

Juiste zoektermen een ‘must’ om als bedrijf te groeien
Textcase werkt veel voor Nederlandse opdrachtgevers die internationaal zaken willen doen. In toenemende mate wordt Textcase door binnenlandse en buitenlandse bedrijven ingeschakeld die de Nederlandse en Europese markt willen veroveren. Textcase is gecertificeerd Google Partner. Het bedrijf vertaalt en lokaliseert AdWords campagnes over de hele wereld. Deze campagnes zorgen voor het eerste succes in het buitenland. “Zo heeft in de afgelopen jaren door de specifieke landenkennis van Textcase en door het gebruik van de juiste zoektermen menig bedrijf nu een succesvolle groei doorgemaakt”.

Textcase helpt ondernemers met internationale verhalen
Textcase is nu bijna 2 jaar gevestigd in Deventer en heeft de ambitie om continuïteit en coördinatie aan te bieden in het aanbod van vertalingen voor bedrijven uit Deventer en verre omstreken. In Deventer zitten meer dan genoeg ondernemers met verhalen die het verdienen om in het buitenland verteld te worden. Textcase helpt de ondernemers daarbij. Daarnaast blijft Textcase zijn klantenkring uitbreiden in een wereld waar communicatie steeds belangrijker wordt en die net als de taal continue in beweging is.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Italië | Spanje | Groot-Brittannië | Zweden | Zwitserland | Verenigde Staten

Ceo

Textcase | Koert van der Scheer