Wellnessresort

Thermen Bussloo

Wellnessresort

De inspiratie voor Thermen Bussloo is ontstaan uit een sabbatical die Hans en Ineke Dolman ondernamen. Tijdens een wereldreis werden diverse wellnessresorts bezocht en dit leverde telkens inspiratie op. Maar: het kon nog beter. Eenmaal terug in Nederland besloten Hans en Ineke om zelf het perfecte wellnessresort te gaan realiseren. Na een lange ne zorgvuldige voorbereiding opende in 2006 Thermen Bussloo de deuren. Destijds gestart met 7 sauna’s, inmiddels zijn dit er vijftien en sinds 2012 is aanpalend Hotel Thermen Bussloo geopend. Bij Thermen Bussloo werken 330 professionals dagelijks aan onvergetelijke ervaringen voor de gasten.

Familiebedrijf

Na oprichting van Thermen Bussloo zijn in de loop van de jaren meerdere vestigingen geopend. Ook de vestigingen Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans behoren bij familiebedrijf Quality Wellnessresorts. Hoewel al onze resorts van elkaar verschillen in sfeer en belevingen, hebben ze ook veel gemeen. Juist omdat het Quality wellnessresorts zijn. De positionering van de QWR resorts is Wellness,Hotels,Retreats. In Thermen Bussloo beleef je wellness rituelen en gebruiken van over de hele wereld. In Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna en behandeling. In Thermen Berendonck nemen we je mee in de wereld van Duizend-en-een-nacht. En in Thermen Bad Nieuweschans ervaar je de heilzame kracht van thermaal bronwater. Inmiddels heeft de tweede generatie Dolman het stokje overgenomen als Algemeen Directeur van Quality Wellnessresorts.

In de prijzen

Sinds de opening van Thermen Bussloo heeft het wellness resort diverse aansprekende prestigieuze prijzen gewonnen vanuit vakjury en publiek. De meeste recente is de Dutch Hotel Award: de meest prestigieuze award binnen de hotellerie in Nederland. Thermen Bussloo is daardoor niet alleen een begrip in de Nederlandse wellnesswereld maar ook ver daar buiten. Liefhebbers van Wellness uit alle continenten van de wereld komen graag naar Thermen Bussloo om de unieke ervaring van de vele sauna- en wellnessopties in combinatie met ultieme gastvrijheid te ervaren.

Ook weet het regionale bedrijfsleven Thermen Bussloo te vinden om gasten uit het buitenland in het hotel te laten verblijven. Hiermee laten de bedrijven zien en blijken dat ze de relatie waarderen en dat wordt gevoeld. Het hotel met 73 kamers kent daarom zowel door de week als in het weekend een zeer hoge bezetting.

Door blijven ontwikkelen

Werken aan kwaliteit en gastvrijheid stopt nooit. Thermen Bussloo streeft een mondiale top drie positie na. Bezoekers zullen daarom blijvend verrast worden met nieuwe ideeën en concepten.

Export landen

Wereldwijd |

Focus op Europa

Ceo

Thermen Bussloo | Hans en Ineke Dolman