Duurzame keukengerei

Tools2Cook

Duurzame keukengerei

Tools2cook is een prachtig jong bedrijf, dat zich richt op een breed publiek van kookenthousiastelingen! Oprichter Natascha Laning: ‘Ik hou van koken en gebruik daar graag goede duurzame spullen bij. In mijn zoektocht naar goede duurzame keukengerei bij voorkeur van silicone kwam ik al snel uit op buitenlandse merken. Ik begreep niet goed waarom dit nog zo spaarzaam verkrijgbaar was. Hier ging ik over nadenken en wat de ideale vorm zou zijn en welke items er dan nodig zijn. Zo kwam ik op de 7 spatels en keukengerei van Tools2cook’. Natascha heeft een schat aan ervaring in de kookwinkelbranche, laatstelijk als inkoper bij een winkelorganisatie in koken en tafelen. En natuurlijk is zij ook zelf een enthousiaste en ervaren kok.

Eigen ervaring, eigen ontwerp

Tools2cook maakt hoogwaardige siliconen keuken producten. Deze producten zijn uniek vanwege de ergonomische vorm, fijne grip en mooie uitstraling. De functie is bepaald Natascha Het ontwerp is echt Dutch Design. Ze zijn verkrijgbaar in frisse eigentijdse kleuren. De producten moeten altijd aan de volgende normen voldoen:

– Kwalitatief top

– Mooi om te zien

– Handig in gebruik

– Lange levensduur

De producten zijn gemaakt van hoogwaardige silicone met roestvrij stalen kern. Silicone is heel hitte bestendig, tot wel 230° C, het voelt heel zacht aan en maakt geen krassen in een anti-aanbak pan. Hierdoor gaat de anti-aanbak pan veel langer mee. Dankzij de roestvrij stalen kern zijn de producten sterk en duurzaam. Alle producten zijn BPA (weekmaker) vrij en vaatwasmachine bestendig.

Assortiment

Het Tools2cook assortiment bestaat inmiddels uit 10 keukentools in een 3-tal kleuren. Denk hierbij aan spatels, gardes, kwasten, opscheplepels en tangen. Daarnaast accesoires zoals, potten, siliconen onderzetters ovenwanten en pannenlappen.

On-en offline, in Nederland en daarbuiten

Naast de webshop richt Tool2cook zich vooral op gespecialiseerde winkels in koken en tafelen. Daar worden kopers echt geïnspireerd en kan de meerwaarde van de Tool2cook producten het beste tot zijn recht komen. Tools2cook is nog een jong bedrijf, maar via de webshop al internationaal actief. Vooral in Duitsland en België weet men de producten van Tools2cook te vinden. Ook offline distributie in die landen staat op het verlanglijstje van Natascha Laning!

Export landen

Duitsland | België

Ceo

Tools2Cook | Natascha Laning