Verzorgen van landbouwreizen en Verkoop van tractors

Tractor-Shop en Country Life Tours

Verzorgen van landbouwreizen en Verkoop van tractors

Anne-Marie Koetsruiter is als geboren boerendochter opgegroeid met het boerenleven. Deze achtergrond neemt zij als onderneemster mee in de twee bedrijven die ze heeft: Tractor-Shop en Country Life Tours.

Het begon allemaal in 2003 met het organiseren van een groepsreis naar een tractorpulling event in de USA. Er bleek veel belangstelling. Zo startte Trekkerskieken en werden er medewerkers aangetrokken. De reisagenda werd uitgebreid met reizen naar meerdere landen binnen en buiten Europa. Reizen waarin bezoeken worden gebracht aan boerderijen, dealers, fabrieken, verzamelaars en grote (landbouw)evenementen alsook er landenthema’s zijn waar naast het agrarische ook cultuur van het land in het reisprogramma is opgenomen. In 2020 is daarom de naam veranderd in Country Life Tours.

Unieke groepsreizen naar vele continenten

Groepsreizen worden aangeboden met wisselende deelnemer aantallen. Dit verschilt van 12, 22, 55 of 88 personen per reis tot uitschieters als 200 personen met meerdere touringcars. Anne-Marie vindt het een uitdaging om nieuwe bestemmingen te bezoeken zoals Canada, Australië en Brazilië en vele andere bestemmingen binnen en buiten Europa. De reizen zijn op thema ingedeeld: agrarisch, agrarisch & cultuur, fabrieken, oldtimers en tractorpulling. Wat dat betreft heeft Country Life Tours dus heel veel te bieden. En… alle reizen zijn tot in elk detail verzorgd!

De sfeer is altijd goed met veelal gelijkgestemde mensen met belangstelling voor het agrarische en culturele leven. Maar ook liefhebbers van techniek of stoom komen aan hun trekken. Veel deelnemers zijn zo tevreden over de reizen, dat ze elk jaar weer terugkomen of een reis naar een ander continent boeken. De reizen worden in eigen beheer georganiseerd, maar ook in opdracht van grote dealers, tractorpulling teams of verenigingen van tractor-verzamelaars zoals de HMT, De Lange Slag, NTTO en de OTMV.

Tractor-shop Daarnaast runt Anne-Marie www.tractor-shop.nl. Tijdens de reizen van Country Life Tours neemt zij veel bijzondere agrarische merchandise mee die ze in een stand verkoopt met vaste medewerkers en oproepkrachten. Hierbij moet je denken aan shirts, caps, truien tot vrachtwagenuitlaten aan toe. Dit is verkrijgbaar met opdruk van nagenoeg elk tractormerk. Bij grote beurzen en events gaat een volle oplegger mee!

Toekomst Anne-Marie heeft een trouwe klantenkring die zich nog steeds verder uitbreid. De reizen worden na Corona weer opgepakt en zullen naar verwachting weer snel op het peil zijn van voor de Corona pandemie.

Export landen

Europa | Canada | USA | Brazilië

Ceo

Tractor-Shop en Country Life Tours | Anne-Marie Koetsruiter