Geluid en Licht Installaties

TTM Event Facilities

Geluid en Licht Installaties

Willem Beumer was begin jaren tachtig actief als dj. Het was de tijd van grammofoonplaten draaien en Willem had zijn technische installatie zo goed voor elkaar dat collega-dj’s hem vroegen dit voor hen ook te regelen. Zo ontstond in 1983 TTM Event Facilities. Bij het bedrijf zijn vier medewerkers in vaste dienst, met een grote, flexibele schil eromheen.

TTM realiseert honderden producties per jaar, waarvan er twintig te bestempelen zijn als groot. De verscheidenheid is enorm. Het kan gaan om een levering van een beamer met scherm maar ook om grote producties in Ahoy, Amsterdam Arena en Ziggo Dome. Willem: “De afwisseling maakt ons vak mooi en boeiend. De piek ligt bij ons altijd vanaf Koningsdag tot en met de maand september . Dan zijn er dagelijks tientallen professionals op meerdere plekken voor ons aan de slag.”

Producten & Diensten

Veel producties vinden plaats in deze regio zoals de Triatlon Holten, Military Boekelo, Modespektakel Hengelo, de Zwarte Cross en Bouwbeurs Assen. Het kan hierbij gaan om licht, geluid en video bij kleine- en grote evenementen, het verzorgen horeca uitgifte balies en het aankleden van evenementen door middel van signing. TTM heeft heel veel materiaal hiervoor in eigen huis, dat direct leverbaar is.

Het bedrijf groeit nog steeds in aantallen producties. Via mond-tot-mondreclame komen steeds meer opdrachten binnen. Hoewel TTM op veel bijzondere plekken producties heeft gedraaid, bestaat er nog een grote, stille wens om in het eigen Deventer, midden op de Brink, iets moois neer te zetten..

Exportambitie

Exportmogelijkheden ontstaan door het goede werk dat TTM levert bij diverse landelijke eventorganisatoren. Deze werken vaak internationaal en zo kwam TTM aan de eerste klussen in het buitenland. Willem: “De eventorganisatoren zitten vaak in het westen van het land en zij werken graag met partijen uit het oosten. Onze no-nonsensementaliteit wordt erg gewaardeerd. En als wij beloven dat iets om 17.00 uur klaar is, dan is het ook klaar”.

Zo heeft TTM op “ICE Totally Gaming” de grootste beurs op gebied van online wedden en gaming welke plaats vind in Londen een supergroot LED-scherm geplaatst. Op deze manier zijn ook diverse beurzen in België en Duitsland ingericht.

Export landen

België | Duitsland | Verenigd Koninkrijk

Ceo

TTM Event Facilities | Willem Beumer