ICT-Bedrijf

TWS Technologies

ICT-Bedrijf

Een bijzonder mooi bedrijf met trotse en betrokken medewerkers en een bevlogen directeur. Dat is TWS Technologies in Twello. In 2002 door een drietal partners opgericht vanuit de gedachte, dat er vaart gezet moest gaan worden met het aanleggen van (straal) verbindingen in Nederland. Het werd steeds noodzakelijker om bijvoorbeeld binnen een bedrijf of instelling locaties te verbinden, zodat workflows geoptimaliseerd konden worden. In veel gevallen was draadloos microwave daarvoor de enige oplossing. Vanaf het begin werd dit toegepast bij zorgorganisaties, maar ook in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Een ander belangrijk marktsegment vanaf het begin zijn de waterschappen.

Ook niet verwonderlijk, dat de huidige directeur, Rutger Muijsers, voor het eerst met TWS in contact kwam toe hij nog werkzaam was bij Wetterskip Fryslân, een van de eerste klanten van TWS.

Netwerkverbindingen en bereikbaarheid

Voor elke organisatie zijn netwerkverbindingen en bereikbaarheid buitengewoon belangrijk. TWS zorgt er al jaren voor dat dit belang goed wordt behartigd. In principe zijn er geen locaties waar TWS geen betrouwbare en stabiele netwerkverbinding voor kan verzorgen. De specialisten zorgen ervoor dat klanten gebruik kunnen maken van de voor hun meest optimale netwerkoplossing. Ontwerp, infrastructuur, beheer en onderhoud. 100% connectiviteit zonder dat je er omkijken naar hebt. TWS staat voor: veilige, betrouwbare en snelle connectiviteit. Voor grote en voor kleine klanten. Met 24/7 service. Via lucht of grond, TWS levert de connectiviteit.

Met de expertise, diensten en producten zorgt TWS voor het complete traject van advisering en ontwerp tot aanleg en beheer. TWS biedt altijd en overal passende netwerkinfrastructuur oplossingen. Moet het netwerk van twee locaties aan elkaar worden verbonden met een straal- of glasvezelverbinding? Of ben je op zoek naar snel en betrouwbaar internet?

Connectivity as a Service

TWS biedt totaaloplossingen voor haar klanten, waarbij er tevens mogelijkheden zijn de investering over te nemen. Directeur Rutger Muijsers daarover: ‘Daarbij ontzorgen we onze klanten volledig. De klanten betalen dan voor het gebruik van de netwerkinfrastructuur, die wij hebben aangelegd en blijven onderhouden. Daarbij is goede samenwerking in de keten van groot belang!’.

Prachtige klanten

TWS werkt voor een breed pallet aan klanten. Van een groot Zweeds meubelwarenhuis, tot een internationale aandelenbeurs organisatie met vestigingen in Londen, Zurich en Stockholm. Daar is men afhankelijk van zeer snelle – in micro seconden uit te drukken – informatie overdracht. TWS heeft daar niet alleen de infrastructuur voor gerealiseerd maar beheert de dienst ook 24/7. Daarnaast een groot portfolio van klanten in met name ook de zorg en in het onderwijs; beide sectoren zijn zeer afhankelijk van een zeer betrouwbare netwerkinfrastructuur.

Internationaal

Vanuit Nederland wordt geleverd aan klanten in landen als VK, Zwitserland, Italie, Duitsland en België. In Duitsland en op Curaçao heeft het bedrijf eigen vestigingen, speciaal gericht op straalverbindingen.

Export landen

VK | Zwitserland | Italie | Duitsland | België

Ceo

TWS Technologies | Rutger Muijsers