Theeën en Koffies

Van Bruggen

Theeën en Koffies

Gesitueerd in een prachtig landschap aan de rand van Deventer op de grens met Diepenveen, Steenbrugge, staat het theehuis van Axel en Paula van Bruggen. Naast de website, ruim vier jaar online, is het theehuis een prachtige plek om even te genieten van overheerlijke theetjes, met gebak of een lichte lunch. Natuurlijk is er ook koffie! En kan je er lekker borrelen. Een theehuis waar je wilt uitrusten naar een heerlijke wandeling of fietstocht is in maart 2017 geopend.

E-commerce
Via de webshop worden de theeën en koffies verkocht aan diverse klanten zowel in Nederland als in Europa. Een webshop die is ontstaan vanuit de vraag in de markt: ‘Is het mogelijk om theemelanges te leveren?’ Voor koffie hadden veel bedrijven al langlopende contracten. Axel: “Zo ben ik gestart. In de avonduren werd een webshop gebouwd, foto’s gemaakt en alle andere bijkomende werkzaamheden uitgevoerd.” Paula: “Eigenlijk ben ik gelijk daarin meegegaan. Ik hou van theetjes. Wat is er leuker dan nieuwe smaken en melanges uit te proberen, die ook passen binnen de business van onze klanten.”

Axel en Paula zijn zeer goed in staat om hun kennis van thee en koffie aan te passen aan de wensen van de klant. Ze maken altijd een analyse van de klant – B2B of B2C en stellen aan de hand van de ‘lifestyle’ de melanges samen voor de klant. “Het liefst willen we alle klanten bezoeken, maar dat lukt niet altijd. Wel kunnen we een goed beeld vormen van onze klanten, zodat we in staat zijn om de juiste keuzen te maken die passen bij hun zaak.
Het distributiekanaal de webshop heeft er toe geleid dat de thee en koffie inmiddels ook in België, wordt afgenomen. De export naar Duitsland, Frankrijk, Engeland is zeker een wens en begint op gang te komen.

Crowdfundactie
Axel en Paula richten zich de eerste maanden van 2017 vooral op de inrichting van hun theehuis. Zorgen dat alles op rolletjes loopt. Door een crowdfundactie met een resultaat van 111%, kunnen zij hun doelen verwezenlijken. De inrichting van het theehuis, de uitbreiding met een terras en de verkoop van thee en koffie via de website vergroten. De gestage groei van de afgelopen jaren stemt hen zeer positief.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Engeland

Ceo

Van Bruggen | Axel van Bruggen | Paula van Bruggen